gecmis olsun ucuz atlatmissiniz daha da kotu olabilirdi
az once emniyetin ara yolunda bankamatikten para ceken kimdi ? Korna caldim arkasi donuktu gormedi motosiklet.net yelegi vardi
selamlar.. şimdilik motorsuz katıldım aranıza, suçlusu hondadır hala motor getirecek.. inşallah mayıs ortasında gelirse bir cbr250 alacağım.. tüm bayileri dolaştım yok ..
ayktcnknyr geçmiş olsun
Bu arada kartepede oturuyorum son 2 senedir .. istanbuldan bir kaçtım pir kaçtım
işyerim kartal da.. eskiden 2006 transalp vardı..şimdi kendisi mobilya vede beyazeşya takımı olarak evimizde anısı yaşıyor
aykutum geçmiş olsun kardeşim.. üzüldüm vallahi... ne desem acını dindirmez... bununla geçmiş olsun allah kimseye göstermesin
cbr kullandın sıradaki ninja olsun güzel makine. Hyo ya nedense hiç ısınamadım ben 250ccde ya cbr yada ninja..ninjanın tek kötü tarafı bence göstergeleri heleki sana çok acayip gelir cbrın dijital göstergesinden sonra bildiğin minibüslerdeki göstergeler ya insan bi değişiklik yapar 2011 model kasadaki değişiklik göstergenin beyaz olması başla bir değişiklik yok böyle makyajmı olur. Malzeme kaliteside iyi ninjanın 2silindir olmasıda önemli cbra göre biraz fazla yakar ama çokta değil, gerçi çift silindirin son hızda etkisi var başkada bir espirisi yok. Hyo yu alanda zaten kalıbına tav olup alıyor 600cc büyüklüğünde ama bence hyo ya bulaşma derim hele cbrdan sonra.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
geçen sahibindende temiz bir ninja vardı çok az km li ailevi nedenlerden dolayı satıyodu eleman temiz motordu 2011 model
bırakın ulem bu işleri ..burada taş gibim ybrr1200 var...
5. viteste bi 20km ye düş ,bi 250 km ye çık.. torka bak torka
koray yaşıyonmu sen birader nerelerdesin?
yaşıyom kanka bu aralar hatundan izin alamıyorum ondan motorla keşiflere çıkamadım... şimdi bi orhangazi yapıp geleceğim..
gölpark a doğru...
honda cbr125 yada yzf 125r alıp aranıza katılmayı cok ıstıyorum ama garaj sorun oldugundan bır turlu adım atamadım malasef :/
slm kocaeli mt... bugün bizden fazla katılım olmadı..ev sahibi olmamıza rağmen ofsayta düştük... nerde buranın müdavimleri yahu...
ismail ne yaptın motoru aldın mı paranı... ınazumayı bekle kanka.. başka bişey bakma
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)