Çok Çok geçmiş olsun Allah korumuş seni,küçük sıyrıklarla atlatmışsın...Allah beterinde korusun...
2 saat önce bende kaza yaptım,yuvam akarca tarafından yahya kaptan tarafına benzin almak için giderken virajda arka teker toza toprağa kapıldı,arka kaydı (biraz hızlı girdim anladım ama geç oldu, 4.viteste 70 km hız vardı.)...hiç anlayamadan aniden sertçe yere yapıştım,sanki iç organlarım dışarı çıkmak istermişcesine aldığım darbeyi o kadar şiddetli hissettimki,kelimelerle anlatamıyorum o anı.motor altımdan kurtuldu 50 mt sürüklenerek kaldırıma vurarak durdu...kalktım hemen kenara uzandım baktım üzerime bişeyvarmı,baçağımı elledim,kollarıma vücudumu hareket ettirdim kırık çıkık varmı diye sıcağıyla bişey hisedemedim o an.baktım mont yırtılmış,kaskta darbe var,dizlik erimiş,ayakkab pert olmuş,hava sıcak diye kot pantolon giymiştim sonra pişman oldum korumalı pantolonu giymediğim için,pantolon erimiş resmen.ayakkabıyla-kotuda daha yeni almıştım
,sağ kalçamın üzerine düştüğüm için soğudukça ciddi ciddi ağrımaya acımaya başladı,pantolonu giyseydim kalçadanda darbe almayacakmışım ama neyse ucuz atlatttım.2 motorduk diğer arkadaşa söyledim motoru kaldır diye,kaldırdı biraz dinlendikten sonra motora baktım ne var yok diye,topcase pert olmuş,irfanımın uzun uğraşlarla yaptığı herşey dağılmıştı ona üzüldüm biraz.koruma demiri,sağ ayaklık,gidon,ayna,sağ fren maneti yamulmuş,egzosta ve arka ayaklıkta erime olmuş...yani bunlar önemsiz şeyler ucuz atlattım diyebilirim..
Full koruma kurtardı,ufak tefek ağrı sancılarla atlattım,yada üzerimde hiç koruma olmasaydı,düşünmek bile istemiyorum...sabahleyin abimle metro a.ş ye alışverişe giderken ona zorla kask taktırmıştım, muhabbetini yapmıştıkta,bana üşenmiyormusun eldivenden dizliğe,kaska,monta kadar herşeyi muazzam aksatmadan takıyorsun demişti.bende onlar benim bedenimin birer parcası,onlar benim tospağa gibi koroyucu kabuğum diye espiri yapmıştım..
Velhasıl arkdaşlarım sadece kask ve mont korumada yetersiz kalıyor,kesinlikle kaliteli eldiven,dizlik ve motosiklet ayakkabısı gerekli,sağlık sıhhat çok öenmli değerini kaybedince anlyanlardan olmayın,lütfen biraz paraya kıyın korumlarınız kaliteli ve tam olsun.
yarın ortopedi servisine gidicem röntgen içinine olur ne olmaz diye,kalçamdaki ağrı baya baya artmaya başladı...