GEZİNİN FOTOLARI KOYARSIN
Arkadaşlar Koray abiyle beraber giden biri olursa bende artçı olarak gelebilirim pazar günü ful boşum hava güzel olcak motorumu sattığım için artçı olabilirim full korumalıklıyım bi sıkıntı olmaz yani "artçı alamam korkarım, o sorumluluğu alamam, kaskın nerde, dizliğin yok mu... vs" :D:D gibi bahaneleri bi kenara atın artçı gelebilirim giden varsa en azından 3 kişi oluruz
Asla pes etme !
İsmail sesimi duy.. benimle geliyormusun kanka.. ona göre bi program çizelim.. yada yarın buluşalım .. ben bi irfan aga yapabilirm
Birileride benm sesmi duysun pazar bosum yav ,:-P
Selam arkadaşlar...Koray naber napıyosunuz pazar günü gidiyomusunuz? BEYKOZ sanırım nası gitmeyi düşünüyosunuz otobandan şehir içi mi? bende kgs de ogsde yok ama eski istanbul yolundan falan olursa katılabilirim bende bu akşam döndüm istanbuldan. İsmail aykutu artçı alır 4 kişi gideriz hava 20 derece gözüküyor ama inş sıcak olur haber bekliyorum.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
arkadaşlar yolunuz açık olsun dikkatli olun foto ları bekliyoruz şimdiden
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Abi ben varım valla Artçı gelirim full kıyafet var sıkıntı yok ben düşçemde bişe olcak diye üzülmeyin hiç basın gaza sıkıntı yok :D
Asla pes etme !
Koray abi msj atmışssın ama telden girdiğim için mesajın sadece 1 2 kelimesini görebildim sanırım gezi var ve bende davetliyim . Lakin ben suan foçadayım
Pazar günüde burhaniyede yarış var oraya gidicem
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Koray abiden başka gelen yokmu ya artçınız olurum
Asla pes etme !
tek tabanca koray
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Evet ben gelicektim yarın izin günümdü ancak bugün motorla seyehat halindeyken uçan teneke şahinin biri geldi beni buldu ve önden bana çarptı.Allaha şükür vücut bölgemde korumalı mont,eldiven ve kask vardı vücuduma pek darbe almadım ama bacaklarımda sıyrıklar meydana geldi.Verilmiş sadakamış varmış diyelim.
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
teşekkür ederim. Yok araba modifiyeli değildi yalnız adam arabada deney yapıyormus yenı cıkmıs sanayiden onuda geldı benim üstümde denedi.
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
Dostum geçmiş olsun allah beterinden korusun..
Asla pes etme !
çok geçmiş olsun
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
geçmiş olsun ender , sana bişey olmaması sevindirici.. motorun masraflarını karşılayacak mı ?
Geçmiş olsun kardeşim bereket deha büyük bir hasar yok önemli olan sensin.
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)