İsmail yeni aynalar çok iyi durmuş orjinaller boynuz gibi duruyorya cbr250r ın zaten tek beğenmediğim tarafıydı bu haliyle süper durmuş
İsmail yeni aynalar çok iyi durmuş orjinaller boynuz gibi duruyorya cbr250r ın zaten tek beğenmediğim tarafıydı bu haliyle süper durmuş
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
aynalar çok iyi oldu gerçekten emrah görüş açısı biraz sakat ama idare eder irfan agaya gelince;
Allah başımızdan eksik etmesin
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
sorma nihat valla ya o ne öyle geyik boynuzu gibi bende en çok aynalardan nefret ediyordum sonunda kurtuldum
görüş açısı kötü olabilir ama bende nekadar aynadan arkamı görsemde genelde yine çevirir kafamı bakarım ondan sıkıntı olmaz.
gençler yarın napıyosunuz bi çay içelimmi
ismailcim küçük şeylerin lafı olmaz kardeşim kapı her zaman sonuna kadar açıktır dostlara biliyorsun edeple gelen lutufla döner
bu arada korayın peşine takılın gelin gayfeler benden
görsellik aslında önemlidir fakat ben her zaman işlevselliği daha önce tutarım ilk başta aynaların boylarının kısa olması içime sinmediysede taktıktan sonra yaptığım testte o kadarda kötü olmadığını görmem içimi rahatlattı , fakat üzerine kaliteli bir şekilde ledlerin tasarlanmış olması hakkaten motora ayrı bir görsellik ,işlevsellik katıyor , yani artık senin sinyal verdiğinde yanan aynaların da var ,
güle güle kullan
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
eğer teklıf varsa arkadaslar ben musaitim gelebılırım zevkle
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
iyi akşamlar...
Kocaeli MT ; haftaya Abant'a kimler geliyor.. Hava 14 derece ve tam motor sürülecek bir hava var...
Geliyorum diyipte gelmeyene allah cbf 150 nasip etsin
3-5 kişi olsak yeter.. pazar günü olarak düşünüyorum.. Diğer günler kimseye uymaz zaten
aynen en uygun gün pazar olur havaya bende baktım inş.doğru çıkar birkaç gün sonra daha da netleşir hava durumu
tamam ismail.. sıkıntı yok istanbul poyrazköy yaparız.. orada şenol abi beykozda bizi karşılar..
sonra sohbetin dibine vurur geliriz.. maksat yol yapalım.. 3-5 kişi kafa olsak yeter
120 KM
---------- Post added 11-03-2012 at 00:00 ---------- Previous post was 10-03-2012 at 23:56 ----------
Buda hava durumu
koray sabah seni gördüm hacı bende arabayla gidiyodum işe
gölcüğün çıkışında tek şeritli yolda
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)