p.tesi benim motoru getirelim gölcükten oyle buluşalım :(:(
bu sabah beni 9 buçukta arayıp 50-60 tane motorcuyla kavaltı yaptığını söyleyen günay abiye selamlar Fuar fotolarını koyun bekliyorum..
Asla pes etme !
arkadaşlar forumda fuar fotoları mevcut ama bizden fuara gidenlerden kimse buraya foto atmamış ben çektiklerimi atayım bari fuar izlenimime gelince; çoğu arkadaş daha önceki yıllara göre sönük geçtiğini söylüyor ama ben ilk defa gittiğim için beğendim ben son gün gittim acayip kalabalıktı ilgi yoğundu tabi ki eksiklikler mevcuttu forumda da konusu geçen suzuki nin motorlara bant çekip üzerine oturtmaması gibi bantı geçtim adamlar seleyi bile sökmüşler
slmlar
izmitte motorun yağ bakımı ve rutin kontrollerini yapacak insaflı bi ustamız var mı? arkadaşlar bakımları nederede yapıyorsunuz? tşk...
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Fuar güzeldi bir çok motoru inceleme fırsatı oldum ktm ve ducati haricindeki çoğu motora oturma şansım oldu aklım moto guzzi v7 racerda kaldı
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
bizim motorcular nerede fuardan sonra herkes köşesinemi çekildi nerelerdesiniz...
Kendi kendime konuşmayayım ya deli dicekler koray nerlerdesin
slmlar
şişmanda motorun bakımlarıın yaptırdım.
yağ değişti 56 tl (2lt ipone 10-40)
kaburatör bağlantı takozları değişti 40 tl
arka balata değişti 20 tl
ardak teker içindeki lastik takozlar değişti 20 tl
buji ve buji kafaları değişit 26 tl
arka janta tel kırıktı değişti akort ayarı yapıldı, 30 tl
subap ayarı yapıldı 40 tl
sol kütük değişti 30 tl
ve sağında solunda ıvır zıvır bakımlar yapıldı...
Arkadaşlar Kocaeli öldü mü huuu ?
Asla pes etme !
aynen koray bugün yahyakaptanın ordaki bp den yağ almaya geldim birtek orda var bende değiştiricem yaza hazırlık irfan ağanın otarafa kaçamadık
---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
yok ya ne ölmesi aykut buralardayız bir tanışamadık zaten dün gölcükteydim burgerın ordan geçtim bir servis elemanı baktı ama senmiydin bilemedim
Kıs saçlı asker tıraşlı olan bendim üzerimde motorcu mont pantolon vardır genelde
Asla pes etme !
cümleten hayırlı aksamlar arkadaslar nasılız bugun ???
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
beyler bugün irfan abimin yanına gittim cbr için ayna satın almıştım ebay den montaj için irfan abiye rica ettim sağolsun oda kırmadı beni atla gel yapalım dedi hem malikaneyi görmüş oldum hem de irfan abimle daha yakından tanışma fırsatım oldu kendisine tekrar teşekkür ediyorum çektiğim fotoğraflara geçiyorum
ilk foto irfan abimin cbf 150 için ürettiği tasarım ödüllü römorkundan
ve yakında goldwing e dönüşecek gözüyle baktığım efsane cbf 150
mt nin yetkili tek servisi irfan aga
aynalarda dehşet olmuş ismail güle güle kullan
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)