arkadaşlar dost site motordelisi com un 28 nisanda gezisi olcak bende eskihisarda gruba katılacağım gebzeden gelecek arkadaş varmı hem tanışırız hemde beraberce gruba katılırız
arkadaşlar dost site motordelisi com un 28 nisanda gezisi olcak bende eskihisarda gruba katılacağım gebzeden gelecek arkadaş varmı hem tanışırız hemde beraberce gruba katılırız
siyahhhhhhhhhhhhhhhh
beyazzzzzzzzzzzzzzzzzz
şampiyon
beşiktaş
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
ben motordelisinin 28 nisandaki gezisine katildim,cok guzel gecti,iznikte bir ılıcaya gittik,bazilari sıcak suya girdi,bazilari sucuk ekmek yedi,izmitten tek ben vardim,utanc verici amailimi cok guzel temsil ettim siz merak etmeyin
@modifire
ben şu anda izmitte değilim geldiğim zaman görüşelim. yakın yerlerde oturuyoruz.
==============================
==============================
Ahhh ehliyetimi alıp, birde motor alıpta sizlerle tanışabilsem... En kısa sürede inşallah...havalar yavaş yavaş ısınıyo kendimizi dışarı atmanın vakti geldi pazar günlerini motorumla birlikte değerlendiriyorum bende tanışmayı çok isterim dostum demek sende benim kafadansın sewindim bu arada izmitin neresi ben merkezdeyim ok
Saygılarımla...
3-4 ay istanbul dayim maalesef h.sonlari gelmeye çaliscam
size guzel surusler
kocaeli-mt merhaba
13 mayıs ta ne oluyor.Nereye gidiliyor.Biri bana anlatsın.
Merhaba Kocaeli Mt
Arkadaşlar,7 Aydir Kocaelindeyim,burayi çok Sevdim.fakat Bir Türlü Kimseyle Tanişamadim.gezi Planlariniz Varmi?organize Olalim.
DÜnkÜ MaÇi İzledİn Demİ.yok BÖyle Bİr Şey Adami ÖldÜrÜr Bu BeŞİktaŞ.
İLKCANERCAN merhaba;
gezinin ayrıntılarını (toplanma yeri, saati, kaç kişi, kimler vs.) verirmisin.malum 13 mayıs ANNELER GÜNÜ programı düzenli yapmam gerekir.
merhaba kardeş 13 mayıs pazar günü yuvacık barajına güzel bir gezi var resimler ve bilgi 4.sayfada var aksilik ogün 08,16 çalışıyorum izin alabilirsem gelicem yoksa 16 dan sonra gelicem hareket saati istanbuldan ve yalovadan gelenleri karşılayacak şekilde ayarlanacak ama buda cuma günü belli olacak bu konudaki net bilgiyi LOFT arkadaşımızdan alabilirsin,izin alabilirsem bende ilgilenicem detaylı bilgi veririm.
arkadaşlar hoşgeldiniz
İzmitli arkadaşLarım Hemşerilerim canLarım dostlarım
13 Mayısda gelin hep beraber Olalım diğer mtlerrden eksiğimiz ne bizim.. hep birlikde beraber karşılıyaLım dostlarımızı..
başlıkda ayrıntılar verildi. saygılar sevgiler
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-gezisi-4.html
wayyyyyy iZMiT MT ye bakın ; bayaaa kalabaLıklaşşmışşş ii ii neisee org. lara baslayın biz de katılcas yaza dooru
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)