İrfan ağabey'e bu akşam bizleri konuk ettiği için,misafirperliği için çok teşekkürler..
Aykut ve Günay abiye de ayrıca teşekkürler,oldukça hoş bir akşam oldu..
İrfan ağabey'e bu akşam bizleri konuk ettiği için,misafirperliği için çok teşekkürler..
Aykut ve Günay abiye de ayrıca teşekkürler,oldukça hoş bir akşam oldu..
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Bu gün yollar motor doluydu değirmendereye doğru giden 3 kişi vardı sanırım buradan
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
dönsün tekerler
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
temiz olsun yeter zaten boya yapacaz izmirde var pahalı ingilterede var hesaplı
çin malı gani piyasada ama çin malı istemiyorum büyük ihtimal dışardan gelecek
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
hayırlısı bakalım nasip
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Aynen hocam bende gördüm d.dere gölcükte onları bide d.derede srad vardı çağdaşın önünde bide beyaz motor var yarış grenajlı oda d.dere gölcük turu yaptı durdu. bide bu gün ışıklarda 5-6 tane motorcu gördüm 600rr, ktm, v.strom felan
Bu arada kocaeli MT artık buluşuyor ya sanal ortamdan gerçek hayata geçebildik nihayet. Koray abiyle tanıştık sağolsun geldi yanıma irfan aganın yanına gittik c.tesi günü uğur ben günay abi felan. Salı gününden sonra hatta pzt günü hava sağnak yağışlı salı günü kar geliyor bu hafta öyle gidiyo bakalım hafta sonu nasıl olcak . Ben pazar izinliyimi inş. hava güzel olur
Asla pes etme !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)