hayırlı olsun kardeşim sis farları takınca tam bir safkan tuning olur
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
koray bu sisler nasıl bişi ya merceklimi?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
sağol emrah..
evet sisler motoru çok değiştiriyor.. tamam artık benim motorum son nokta olarak bu...
bundan sonra parayı bulma şansım yok bende elimden geldiğince görüntü ve konforu arttırmaya çalıştım..
gps e kadar var üstünde..
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
aynen nihat öercekli...
şimdi h3 power led ampul siparişi verdim..
xenonla beraber süper yanacak .. bu sisler toplamda 4 w çekecek
hadi bakalım güzel olucak
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
iyi pazarlar varmı aktivite yapan
birde bir şey sorucam izmitte çanta tamiri yapan bir yer varmı yada büyük bir terzi
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Arkadaşlar günaydın bu gün hava güzel motorcular çıkar dışarı artık deeemi ben yine yollardayım
Asla pes etme !
sis lambalarımı yapmaya başladım. yarın taş direnç alıcam bugünlük yeter.eşşeğin pardon motorun bi tarafına su kaçmış geçengünkü yağmurdan, bütün gün karbüratör temizledim anca düzeldi.yarın yine keeway le gezicem demektir.
koray avatarında pek canayakın moruk
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
benm dayım fethıye caddesınde canta satıyo benm motorun ön sosis cantasını ona tamir ettırmıstım dikiş faln istersen bi göster derım ben.adres istersen veririm
valla ne motoru pazar pazar mesai yaptık bu havada
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
evet pazartesi cemre dusuyomus arkadas havalarda acmaya başladı bi eglence tanısma faslı yapsakmı dıye dusunuyorum malum ben yenı katıldım pek kımseyı tanımıyorum hem tanısmıs olurus hem ızmıt bıras motorcu görsun
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
Şu iptal olan maçı yapsak mı,hem görüşürüz hem muhabbet olur,hem spor olur,kısacası çok güzel olur
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
benim için hiç farketmez yeterki böle bi ortam olussun..
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)