koray haber veririm sana başladığım zaman muhtemelen irfan ustanın yanında olurum
koray haber veririm sana başladığım zaman muhtemelen irfan ustanın yanında olurum
iyi akşamlar arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
bugün 2 tane makina almışımki sormayın gitsin
BMW k1200s diğeri APRILIA RSV 1000R
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
alçak gönüllülük bende kalsın koray
tanesi sekizbuçuk tl bismillah dedim maket koleksiyonuna başladım
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
gayet iyi maketler var bi harita yaptım topluyorum inceden bazı yerlede ittiriyolar carfuurr toyz hedefte ama fiyatları kalın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
ğerçeği dirilene kadar napalım
idare eder ağrı kesici vazifesi görür bunlar
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
tamamdır msj attım sana kaydet numaramı ben istanbulayım cumaya donmus olurum muhtemelen havada ıyı olursa cıkarız
gölcük toplantısı fena olmaz organize ederiz inşallah
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
nedemek çağırmak sen gel istersen sen sahili yakalım boydan boya
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
ah ah benim motor çıksın bu günlerin telafisi ağır olacak
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
eger böle bir toplantı olupta motorun sorununu cumaya kadar çözebılırsem katılma fırsatım olabılır hem tanısmıs oluruz ama cuma karlı dıyorlar havaya
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
Arkadaşlar bu gün benim arkadaş tekteker crosscu Burak ve ben 1 saat felan önce d.dere dörtyolda bi altgeçit var onu geçer geçmez bi okul var orda gidiyoruz efil efil bi çocuk gördüm chopper motorla bizi görünce bi heycanlandı surat ifadesini görseniz çölde su arayan bedevi gibi böle bir seviniyo kornaya basıyo el sallıyo 16-17 yaşlarında gibi geldi bana sonra böle bayaa bi sevindi bizde kornaya falan bastık el yaptım felan ama sonra bir gülüyorum diyorum acaba çocuk diyoduki bu saatte kim motorla gezer tek başıma çıktım felan tak diye biz geliyoruz çocuk sevinçten çılgına döndü sonra geçtik gittik yanından sonra dedim dönüp desemmi "naber la hadi gel gezelim" kokrtum dedim şimdi çocuk sevinçten bayılır felan :D:D :D:D
Bu arada Günay abi bu gün gelmdin seni gördüm ama abi pakete gidiyodum ya telafi ederiz bi ara sis lambanı anlatacaktın demi çkaaalll :D:D
Gölcük toplantısı olabillir mümkünse cuma akşam 22:00 ve pazar 11:00 arası herhangi bir saat (hatta gece 3 bile olur ciddiyim) olabilir lütfen denk getirin artık bende tanışmak istiyorum ya yeter valla gına geldi
---------- Post added at 05:01 ---------- Previous post was at 03:21 ----------
ohhhooo millet uyuyo yaa
Asla pes etme !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)