arkadaşlar reflektörlü yeleklerin fiyatları belli olmuş sinbo reklamlı olan 10tl reklamsız 50tl reklamsız bana biraz pahalı geldi açıkçası reklamlı olanı alıyım diyorum siz ne düşünüyorsunuz siparişlerimizi verelimde fuarda alalım.
arkadaşlar reflektörlü yeleklerin fiyatları belli olmuş sinbo reklamlı olan 10tl reklamsız 50tl reklamsız bana biraz pahalı geldi açıkçası reklamlı olanı alıyım diyorum siz ne düşünüyorsunuz siparişlerimizi verelimde fuarda alalım.
yine yol gözüktü bi istanbul yapayım geleyim bari (ama otobüsle)
ben reklamsız olanından sipariş verdim biraz daha geçikseydi dışarıdan alıcamdım
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Sponsorlu yeleklerin daha fazla reklamlı olacağını düşünmüştüm,ama bu hali de iyi bence.. Umarım fuarda tükenmez...
Bende sponsorlu olandan aldım sonuçta arkasında motosiklet.net yazıyor oda reklam yani sadece düz sıfır reklam olsaydı reklamsız olan alınabilirdi.
Ne yelegi yav bende istiyorum günay abi bahara al :-)
s.a arkadaşlar bende kocaelide ikamet ediyorum 2 motorcu arkadaşız ve hep böle motorcuları bulmak istemişizdir ve oda bugune kısmetmiş bizide aranıza kabul edersseniz seviniriz
hoşbulduk inş. tanışma fırsatı bulabiliriz. okul ve iş olmadıgı sürece biz hep burdaayız
haydeyin bre selocanlar , ne demek aramıza almak, gezilere ve aktivitelere bekleriz arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz ...umarım sürekli görüşürüz ,
yalnız dikkat edin mt nin havası biraz bulaşıcıdır hastalık yapar ben peşinen söyleyeyimde sora demedi demeyin
---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
emrah senin canavar ne alemde şekerim ? varmı ilerleme hala yetimmisin ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bizi en başa yazabilirsiniz hiç şüpheniz olmasın işten izin aldımız surece etkınlıklerdeyız. yeterki böle hastalıklar bulaşsın bız razıyız
irfan abi bende kronik hastayım mt ye
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
yoooookkk mt adamı yavaş yavaş zehirler anlayamazsın sora bağlandığını anlarsın, ve önüne okulun işin çıkar, sıyrılacağım dersin , emme boştur o cebelleşmeler ancaak bir husus var yavaş yavaş ama emin adımlarla inşallah
takipte olun beklemede kalın , özellikle havaların 10 dereceyi geçtiği günlerde hiç girmiyorsanız bile girip bakın ne var ne yok diyeki ısı 10 dereceyi geçtiyse kesin bir gezi toplaşma muhabbet vardır bir taraflarda
ben irfan, 37 yaşındayım, müzisyenim,, fırıncıyım,hurdacıyım, tamirciyim,yim ,yim ,yim, karamürseldeyim sanırım en başından bi tanışma faslı olmalıydı
valla irfan abi ben yağmur camur dınlemıyorum ınternette okudugum bı yazı vardı begenmıstım yağmurlu havada kullanmıyorsan motorum var demiceksin diye bir sözdü aynı o hesap bnmkide bnde 19 yaşındayım kullar myoda öğrenciyim ayrıyetten orduevınde özel bir şirkette otomasyon işi yapıyorum anlıcagınız hem okuyup hem çalışıyorum
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
memnun oldum endercim şurda bahara ne kaldıki ? gönüller bir olsun yalnız burdan irtibatı koparmayın bence çok güzel dostluklar edineceğiniz ve bir çok gezide teker çevireceğinizden şüphniz olmasın , izmite gider gelirim ara ara müsait olduğunuzda uğrarım ben karamürseldeyim sizin yolunuz düşerse beklerim
bnde cok memnum oldum abi. herzaman beklerım abi bizde musait oldumuz sürece d.dereye gider geliriz karamurselede uğrarız
Her serseri motorcu olabilir ama her motorcu serseri değildir,kimi rüzgarına aşıktır kimi motoruna ama değişmeyen tek tutku adrenalindir.
Jinlun 250 marauder--kanunı phantom--........ sıradaki bekliyor.
Bugün hava güzel, küçük bir gezi yapalım mı?
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)