dedimya sadece 636 sürmedim.. öyle üzerine oturmaktan bahsetmiyorum.. gazlamaktan bahsediyorum.. yoksa çok motor sürdük be..
ama senin yaptığın çok mantıklı.. şimdi motorun inini cinini biliyorsun..ne sorunun olur ne sıkınıtın.. ohh mis gibi sıfır motorun olacak..bende şu an yamaha virago 535 işine mi girsem diyorum..alıp zamanla toplamayı düşünüyorum..günay abinin motoru gördükten sonra hasta olmamak içten bile değil.
535 ööööffff mübarek makina tek tek sayar ömürlüde tavsiye ederim çat çat çat
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
bu motoru elden bir bilenden alacaksın..yoksa sahibinden.com dan falan alınmaz
desibel canavarı yani
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
su koysan bile gidiyor sesi çok tatlı oldu şimdi ben bile hasta oluyorum.statör işi tamam çalışıyor şarj oluyor.değirmendere sahilde 3.vitesle 20 ile gidiyorum pat pat pat cafe ler bana bakıyor tabi hala tanımıyorlar beni kendimi göstermedim
aykut benim geldiğimi donanma yoluna sapınca anlıyor
dışarı çıkyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
nick imi değiştirmem gerekiyor ne yapmam lazım
yüzbaşılarda arkadaşım oturuyo bi kaç ay önce ordayken bi çatırtı kopuyo yapışıyorum cama göremiyorum yoksa bende değiştirmek istiyorum mod lara 3 defa mesaj attım ses seda yok
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Burdayiz koray abi dun benm motorun yag fln degstrdk ufaktan bakma soktuk
Bende az önce eve girdim gölcükte virago gördüm gölcük ışıklardan yukarı çıkıyordu artçısı vardı bende halkbankasından çıkıyodum durduramadım buradan mı acaba arkadaş?
Egzozdan patapata dye bi ses cikyosa gunay abi olma ihtimali vat ;-)
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
Koray abi gel ugra ya bak gunay abiyi ornek al hergun gelr scak cikolatasini icer yani beklyorum abi. Irfan abinin yaninada gecelm ugur da gelcek odw dyodu. Irfan abiyle felan bi tansalm cok merak edyorum :-)
Hava yine bozmuş,gerçi bu havada da kullanırım sorun olmaz da motosikleti bozdum ben dün,çalışmıyor çin oğlu çin Yapar yapmaz gene çıkalım sahile
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:36 ----------
Dün motosikletin bakımlarını yaparken tüm grenajları söktüm. Ardından parçaları kontrol ettim. Buji başlığını da.. Buji başlığını tak-çıkar yaptım,ardından aküyü taktım. Farlar vs çalışıyordu ama,motosikleti çalıştırmak istediğimde marşa basınca tık tık diye bir ses geliyor.. Marş almıyor.. Akü göstergesi yarıdaydı.. Acaba akü mü bitti,yoksa başka bir sorun mu oldu. Böyle bir durumla karşılaşan var mı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)