bende geçtim ordan görmedinizmi akşam 6 buçuk 7 civarı
yav millet sapancaya gitmiş izmittende katılanlar olmuş burda yazılmadı galiba kaçırdığıma üzüldüm valla
burda yazılmadı abi bizi burda bırakıp halısaha orginizasyonu ayağına bastı gittiler biz burdayız akşam uğurla d.dere sahilde turladık az önce girdik eve uğur girebilidi mi acaba bilmiyorum en son yola çıkmıştı uğur iyisin dimi
Asla pes etme !
Eyvallah ugurum hava kapatti bu gun ya aksam durma gore yine gelblrm he ;-)
valla dediğiniz gibi halısaha diye kaldık biz buralarda
Arkadaşın biri benim açtığım konuya bomba attı ,diğerleride peşinden gitti..
o yüzden maç iptal oldu.. ama isterseniz yaparız yer mekan önemli değil
maç yapmadan gol yedik iyimi
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
golü yiyen takım ayktcnknyr u.ak chemical v max
şikeci koray
istifa istifa
yada tazminatta olabilir
hiç olmadı iznik köfte
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Biz dün akşam ayktcnknyr ile biraz D.dere turu yaptık,sonra oturduk,baya hoş sohbet ettik. Bu akşam yapar mıyız bilmem ama D.dere ve Gölcük çevresindeki diğer arkadaşlarda uygun oldukları takdirde yine görüşmeler olur. Hatta havalar biraz daha ısınsın vuralım mangalın dibine
evet maksat muhabbet olsun
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
slm..Bombacı geldi beyler,hadi nerde bomba imha uzmanlarınız Bomba atılacak yeni mekanlar,konular,mevzular araştırıyorum,bi yardımcı olurmusunuz
Çarşamba günü sibirya soğukları ve kar yağışı geri dönüyor haberiniz ola..En az 1 hafta daha motorlar garaja çekilir ama ben her şartta ve her koşulda motorumun üzerinde olacağım
benim korkum yok 5 aydır garajda benimki
müebbet yedi makina sanki
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
işte sabrın sonu 636 dır demişler büyüklerimiz
az kaldı
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
inşallah..bende merakla bekliyorum güzel bi inceleyip turlamak istiyorum.. racinglerden sadece ninja sürmedim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)