700 derece ve egzost da boyalı onunla yanmıyor net ten sipariş ettim kutusu 18 lira civarında
700 derece ve egzost da boyalı onunla yanmıyor net ten sipariş ettim kutusu 18 lira civarında
Güzel fikir koray
Asla pes etme !
ahmedim geçmiş olsun kanka , bayağı kazalar atlatmış sizinkiler arabanın kaskosu vs. varmıydı ? allah beterinden saklasın, olm sende hamlık var bol bol yürümen lazım , bu gün bende avdaydım ama öylesine karla mücadele için spor olsun diye gittim havalıyıda aldım tabi , belli olmaz kurt filan çıkar yoluma , ama 98 tane çulluk furdum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
[/COLOR]kocaeli mt olarak bi halı saha maçı yapalım mı ? [/QUOTE]
Yapalım tabi ben varım.
Arkadaşlar bende bugün döndüm istanbuldan ana yollar açık fakat baya kaza vardı hatta bugün gölcük karaköprünün orda tır dereye doğru yuvarlanmıştı :( dikkatli olmak lazım.
Maç olursa bende varım
bende gelebilirim ama seyirci olarak
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Gençlik cumartesi günü hava güzel 12 derece... akşam maç yapılır... hadi zaman daralıyor.. toplaşma kaynaşma ve futbolun konuştuğu bir akşam
Arkadaşlar halı saha maçı için hazırlanın..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2566622
saolasın kankam çekirgem kaskoları vardı,kusurlu karşı tarafmış karşı taraf karşılayacakmış zararı,ama 1 ay yokmuş araba yeğen işe gidip geliyordu kara kara düşünüyor..
Yok beyaw ne hamlığı ben her akşam en az 8-10 km yol yürüyorum av bahanesiyle,15 gündür aynı tempoyla devam ediyorum,iyide geldi hani,aylardır motor üstündeyiz malum
selamlar sonunda motorun işi bitti çalışıyor yarın hatunla bi izmit yapayım bari
Bu aksam karmursele gecyoruz iki mototlu.be motoru alp golcuge doncez.var mi bize katilan ;-)
Ugur nerdsn aksam on dan snra d.deredym ulas bana olmadi gelr evdn alrm seni bulusalm mutlaka bana ulas bi seklde 05389735633
Bugün Değirmendere cıvıl cıvıldı,motosiklet kaynıyordu.
Hatta apaçilerin sayısı bir hayli fazlaydı,herifler 150 zata 3 kişi binip dolaşıyorlardı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)