Emrah bugün Murat ustanın yanına gittim senin ninja yı gördüm yakışıklı makinaymış güle güle kullan
Emrah bugün Murat ustanın yanına gittim senin ninja yı gördüm yakışıklı makinaymış güle güle kullan
Arkadaşlar bu gün Kocaeli öncekilere nazaran daha beyaz bu manzaraya bayılıyorum fakat bebn yine işim gereği motora binmeyi denicem hala motor üstünde olan var mı benim gibi
Asla pes etme !
benim mahalle yapı itibari ile rampa olduğu için sabah 10 cm karda sucu komşu bws ile girişimde bulundu ne yapsın millet ekmek derdinde bi tane büyük tüp ve 2 damacana suyun arkasından, motoru yerde yan devrilmiş vaziyette baka kaldı ,
su damacanalarını yakalamak ne mümkün rampa aşşağıya jet gibi kayıyorlardı ,
aynı zamanda kar eridiğindeki şu an itibari ile tuzlama yapıldı bir miktar yol açıldı emme kaportacılara bolca iş var şimdiden
aman dikkat !
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ufaktan fuara teker döndürelim mi ?
kimler geliyor bakim
benim teker nisanda döner ama kar kış kıyamet tabanvay giderim
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
o değilde bizim KOCAELİ MT pankartımız varmı gittiğimiz yerde şanımız belli olur yoksa reklamcı arkadaşları göreve davet ediyorum.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
bu taş banamıydı çılgın motorcuları seyrediyorum seyretmeyen varsa baksın john travolta nın filmi
Dün sabah işe gitmek için motoru çıkarttım,biraz macera olsun diye
100 mt gittim tepetakla,200 mt gittim salsolu takla,1km gittim falsolu bi güzel kızaklayarak yatırdım motoru,hemde ne kayıştı iyi heyacan yaşadım yani
Baktım olmıcak başedemiyorum karın altı buz tutmuş,döndüm geri ayaklar yerde kaydırak yapa yapa zarzor.
telefon çaldı,abimin arabaya çarpmışlar evin önünde araba haşat olmuş,aracın biri kontrulu kaybetmiş ablamın eve dalmış..ve birsürü kaza haberleri alınca şok oldum.Otobüsle giderken belliydi zaten,sağa sola savrulan araçlardan,kaza yapanlardan.2. gün oldu hala belediye bizim taraflra tuzlama yapmamış,vatandaş o haldeyken belediye başkanı bi çıksa karşılarına allah muhafaza parçalarlar adamı,o derece burnundan soluyordu millet..
Dün 7 aydır ilk defa otobüse bindim,çok zorlandım valla,durakta beklemek,otobüste kağnı hızıyla ilerlemek bana göre değilmiş.Günün stresini akşam ava çıkarak attım ama çok yorulmuşum en az 20 km yol yürüdüm kar üstünde hemde o tipide,sabah zor kalktım işe gitmek için,şuan hala uyukluyorum,yorgunluktan hiçbiyerim tutmuyor
Buradan tatlı suculara,şekerli motorculara duyrulur
işte ben senin gibi adama taş fırın motorcusu derim..saygıyla motorunu anıyorum.. hasar ne durumda
iyi ona bi boya çekeriz.. başka bişeyin olmaması sevindirici
raykon un boyaları var çok güzel ben motor kısmını boyadım mat siyah güzel durdu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)