koray paneli siyaha boyamak yerine karbon kaplamalar varya onunla kaplasaydın daha hoş olurdu sanki ayrı bir havası var
koray paneli siyaha boyamak yerine karbon kaplamalar varya onunla kaplasaydın daha hoş olurdu sanki ayrı bir havası var
hava muhalefeti nedeniyle arkadaşımım 131 şahininin çalışmak istememesi
yani anlayacağın benim iş yarına kaldı mat vernik bulmam şart gölcülte yok şükür bunun dışında şimdilik sıkıntı yok
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
iyi bakalım ..bi ara irfan agaya geçerken senin yanına uğrayacağım..merak ettim neler yaptığını
olur ne zaman istersen şu boya işi bitsede bende rahat rahat uyusam artık
ruyamda bitmiş biniyorum düz yolda bi baktım pedalları var bunun başlıyorum çevirmeye ama bi türlü hızlanamıyorum nefesim kesiliyo en son uyandım hayırlısı bakalım
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
olurmu koray benim motorun sis farı yok önünde kontrol paneli yok navigasyonu yok uzun seksi camı yok
sadece azıcık dehşet okadar
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
aynen ,fuara giderken arkadan gel sen
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
benim ön camda ince ince silmekten dolayı çizikler var.. bu çizikler çok yakından güneşe doğru bakınca oluyor.. acaba bunları giderici temizleyici bişeyler var mı
merhaba arkadaslar benim bu hafta icinde izmit gebzeden motor alman gerekiyor bana teknik konuda yardımcı olabilecek arkadaslar ben izmiti biliyorum onda sorun yok askerligi orda yaptım bahcecik seymende tank taburunda ama bana orda bir saatini ayırabilicek varmı denizli mt hilmi başyiğit mete abi duy sesimi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
gebzede deilim ama izmitte yardıma ihtiyacın olursa buyur kardeşim
kocaeli mt kar a teslim mi oldunuz... hiç sesiniz çıkmıyor
hadi ordan;evde kaloriferin dibinden ayrılmayan sıcak minder kedisi seni ulen hava kuru oldumu aslansın,yağışta pisicik oluyon şekerli su mötürcüsü..tatlı suyu geçtim sen artık şekerli su motorcususun
İcraatini burda klavye başında değil kıçını donduran dışarda göreyim,hadi bekliyorum seni motorunuda al gel Sıkıyorsa tabiki
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)