ALooooooooooooo... Millleeeeeeeeeeeeetttttttttttttt
şu an Kocaeli ve yalowa arasında yer alan hatta altın ova ve karamürsel arasında yer alan ewim deyim.. bişiler yapalım bu aralar
ALooooooooooooo... Millleeeeeeeeeeeeetttttttttttttt
şu an Kocaeli ve yalowa arasında yer alan hatta altın ova ve karamürsel arasında yer alan ewim deyim.. bişiler yapalım bu aralar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yarın kar yağacakmış. karadam yaparız
==============================
ona da razıyım..yeter ki bişi yapalım.. maksat tanşmak zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Haydee Kocaeli... Bugün çok güsel bi hava war... kalkın da 3-5 motor yalowa ya doğru gelin birleşelim.. Gidelim dolaşalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
LEN KocaeLi... Nooluyosunuz
HawaLar güsel ; Biz güseliz ; hazır burdayken bi toplansak diorm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşgeldin bilader,
h.sonu uludağ a gittim yeni geldim
buralardaysan yaparız bişiiler...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Kardeşim pazartesiye kadar burdayım... Pazartesi dönüyorum rize ye ALTINOVA da yım habern olsn.. yanii değrmendereyee gölcüke 20 km
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
altınovadan yeni geldim
.ötüm donduuu,soğukmuş harbi.
bu sefer görüşemiycez galiba,bi dahaki sefere inşallah.
cako msn.den konuşalım
Dark_Azure@hotmail.com
walaa görüşsek ii olcaktı be Bugn hawa güsel aslında neden üşüdün
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam arkadaşlar ehliyetle ilgili forumda bilgi isteniyodu bende gebzede oturuyorum ancak ehliyetimi kadıkoy gelişim surucu kursundan aldım mesafe bıraz uzak ancak kesinlikle tavsiye ederim superler gebzenın çoğu esnafını beğenmıyorum çabucak zengin olmak istiyorlar
gebzede motorcu arkadaşların gittiği kafe falan varmı
WaLaaa Gebze yi bilseydim sölerdm ammaa yaza olcak nası olsa Bu arada Rize ye döndüm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kocaeli-mt keyifler nasıl?
sesler soluklar kesildi yine...?
yoktur iişallah bi yaramazlık
şu havalar ısınmadan benim motorla gezmem çok zor. soğukta hiç zevk vermiyor. nisan ayıyla beraber düzeler herhalde.
Ben de temmuza kadar dönerm kocaeli yee.. artık takılırızz beraberr
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hava ii bugün,
keşke beraber çıkabilseydik
sabahtan baktım siteye kimse yoktu. karamürsel yapıp geldim ama baya rüzgar vardı.
@fernando;
sakaryada motosiklet festivali olacak 18-19-20 mayısta iş yerinden bi problem olmassa ben bi gece kalmalı gideceğim. akabinde kapıdağ da motosiklet festivali var. bunları değerlendirelim derim.
ewt güzel olur;
ben de işlerimi ayarlayabilirsem katılmak isterim.
kocaeli [MT] yi temsilen katılırız
ben de maşukiye ye çıkcaktım,kardeşim ve ark.ları arabayla eşlik ediyolardı bana.izmit çıkışında baktım hava patlıycak döndüm geri.sapanca da doluya yakalanmışlar.ii yıttım walla!!
fuara gitcek ya da giden war mı?
Ben fuara gittim. Yamaha, honda, suzuki ve Harley in standları çok çok güzeldi. Ama BMW standı bambaşkaydı. Aksesuarlar bol ve nakitte uygun indirimler vardı. Deri-caroteks karışımı chopper montu ve eldiven aldım. Suzuki ve yamaha nın 2007 modelleri gerçekten çok güzeldi.
Bu arada bende İzmit teyim havalar ısınınca buluşup tanışalım.
Hız tutku olmamalı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)