bu murat usta iyi bir usta galiba.. haberimiz olsunda izmitin içinde usta yok.. bi problem olursa o tarafa geliriz
bu murat usta iyi bir usta galiba.. haberimiz olsunda izmitin içinde usta yok.. bi problem olursa o tarafa geliriz
iyidir murat usta eskilerden
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
tamam o zaman sıkıntı yok..
bunu öğrendiğim iyi oldu..
emrah telefonlarımızı alalım nasılsa bundan sonra hep bi arada oluruz ne dersin?
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
bana bu düğmenin ışıklı olanı lazım ..bileniniz var mı acaba.. çok acil..
not : 220 v olanı değilde 12 v olanı lazım motosiklet çalıştırmıyor 220 olanı
aynen iyi olur bu anahtarda aklımda kalsın denk gelirse paslaşırız yarın izmit sanayisinde gezinecem biraz
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
murat usta eskılerden motorun sesınden anlar ne oldugunu motor falan alacaganız zaman dınlettırın.
telefonda çok motor dinledi aldı sattı arızasını söyledi
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
koray fuara gidiyoruz değilmi kocaeli mt olarak
Allah rahatlık versin cümleten
ve emrah yan yattı
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Arkadaşlar MT camiası için üzücü bir haber bu sabah Kocaeli yine karlı ama bu çocuk yine akşam 11 e kadar motoruyla yollarda ee iş gereği
Asla pes etme !
slm arkadaşlar şu an ankaradan çıktık yollar felaket asfaltlar kar dan çökmüş gece yarısı evde oluruz artık.Koray telini yazdım fuara bende düşünüyorum gitmeyi.
Motosiklet severler duyurulur....
"Karga'nın Peşinde" Meraklı bir seyahat motorcusu olan Çetin Kıymet, Levent Kalpakçı'nın düzenlediği "Ralli Alıştırmaları" organizasyonunda 3 gün boyunca Karga'nın peşine takılır. Dağ ve orman yollarında, motosikletlerin üzerinde neler olup bittiğine seyirci adına tanıklık eder.
Gecko Collective'in sadece severek yaptığı için yaptığı bu iş yakında merak edenleri ile buluşacak.
Şimdilik fragmanı bir parmak bal niyetine sizinle. İyi seyirler.
Fragman, screenshotlar, videolar ve başka bilgiler için tıklayın..
http://www.facebook.com/pages/Gecko-Collective/322832847756513"Karga'nın peşinde"
motoru değilde mühendis olarak seni alabilirler belki
irfan abiyide azmettirici mühendis diye kaçırabilirler
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)