bende varım
1- k o r @ y
2- ethem abi ve kardeşi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
bende varım
1- k o r @ y
2- ethem abi ve kardeşi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
arkadaşlar ana sayfaya konu açıyorum herkesin görebilmesi açısından.. orada görüşmek üzere
arkadaşlar biz şirketçe gelirizde (3 motorluyuz) ancak pazar günü o saatte seminerim var. akşam olursa ancak katılabilirm
Ali Göçer kim tanımıyorum dostum
Nerede takılır kimdir biraz anlatırsan
belkide tanıyorumdur ama ismini bilmiyorumdur
Arkadaşlar pazar günü toplantımız var izmit sekapark ta ... hadi bakalım katılım görelim.. kocaeli mt olarak güzel bi etkinlik istiyoruz..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
ben kocaelideyim arada gezmeye giderim oraya her gun goruyorsan o ben degılımdır
arkadaşlar bir sorum olacak.. kocaelide hatta varsa izmitte motor mağazası var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz?
ben bir tane dahi bilmiyorum da .. kask mont vs bakabileceğim bir mağaza lazım..eğer yoksa istanbula gideceğim.
boş ver mağazayı ben şişmanda aradığım kaskı bulamadım en iyi feyizoğlu
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
aynen feyizoğlu yada istanbul biraz daha bekle fuar yakındır
jinlun arka dişlisini körfez motora sormuştum 75 tl dedi,pazarlıkta yapmadı almadım.Allahtan almamışım,başka bir motorcudan aynı dişliyi 15 tl ye aldım. anlayacağın bence fena kazıkçılar. sen yinede git bak fakat fiyat araştırması yapmadan bişey alma derim oradan
Karadeniz - Giresun.
@Serk21
dostum sen kocaeli'de bayındırlık bölgesine arada uğruyor musun ? Siyah hyo görüyorum arada
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)