havayı güzel yakaladığımız bir gün bi çay içelim derim...
havayı güzel yakaladığımız bir gün bi çay içelim derim...
slm arkadaşlar, motor arayışları devam ediyor
geçen bi venox vardı izmitte 2005 model 11000 km de 5500 tl dediler, tatlı motor ama hem benim bütçeyi aşıyor hem de yedek parçada sıkıntı varmış sanırım. distirübütör sitesinden batım ön sağ sol amörtisör takım 1000 dolara geliyor...
bu arada ilk adımı attım a2 için kursa yazıldım.
Kocaeli canlanmış bakıyorum selamlar arkadaşlar nasılsınız
yedek parçası olmayan motorlara bulaşma, çok başın ağırır..İzmitin motosiklet potansiyelini biliyorsun zaten, motorcu namına bişey yok..regal e bak istersen..bütçen ne kadar cbf veya ybr al derim.. gönlünce problem çıkarmadan gezersin..ehliyet için hadi tebrikler ,hayırlısı olsun
A.s artık takılmaya başladık ...kocaeliler buralarda..
Valla hocam, çay içme konusunda kesin bir toplanma yapalım derim, hep böyle konuşulup sözde kalıyor, hoş olmuyor. Koray hocam açık hava filtresine geçtiğim için, yağmurluk almadan ona yağmurda çıkamam dışarı ne yazıkki
YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, YENİ YILIN SİZE SAĞLIK MUTLULUK VE PARA GETİRMESİNİ YÜCE RABBİM'DEN DİLERİM
yeni yılın sizlere ne istiyorsanız bana motor getirmesi dileğiyle
Arkadaslar yeni yiliniz hayrli olsun
Kafam iyi oldu bayaa ya arkadaslar yok mu bu saatte manyak
Herkese merhaba, yılbaşı gecesi saat 22:00 gibi motorum değirmendere topçularda evimin önünden çalındı. 2 ay öncede evimize hırsız girmişti. artık sıkıntı geldi bana. O taraflarda oturanlarınız varsa sizde dikkatli olunuz.
Motorun bulunacağını sanmıyorum ama en azından gidip başka yeri soyarlar plaka görünür üstüme falan kalır diye polise bildirdim.
41 HP 108 sarı-mavi cross motor.
Geçmiş olsun. Umarım bulursunuz motoru. Hırsızlar cezalarını çekerler.
Valla çok geçmiş olsun artık bizim buralar çok karıştı önceden herkes birbirini tanırdı şimdi bir ton iti kopuk var.
geçmiş olsun... inşallah bulunur motorun.
kapalı garaj olmadan motor işi sıkıntı. daha almadan nereye koyacağımızın derdine düştük..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)