gelişmeleri beklemekteyim
Bence bu Kocaeli'de bi cacık çıkmaz abi AKP istikrara devam diyordu hani istikrar yok
Asla pes etme !
Ya zaten çoğu arkadaş Değirmendere ve çevresindeymiş. Bi akşam buluşalım işte Değirmendere'de.
Ben ehliyeti alana dek pek çıkmıyorum motorla ama o aksam cıkarım,altı üstü bi scooter zaten
En azından tanışmış oluruz,ya da bi yer planlansın motorsuz da gelirim,benim açımdan sorun olmaz..
Uğur Ehliyetsiz motora binme derim, ben bindim 600 TL ödedim, memurun dediğine göre de ölümlü bir kaza ya karışırsan direkt adam öldürmekten içerdesin, arabada ki gibi değil, motorda çok sıkı tutuyorlar
kocaelide polis cevirmiyor gibi birsey
cevirsin diye özellikle önlerinden geciyorum bakmıyorlar bile
Trafik yapısına göre değişiyor, bir ara İzmitte emniyet kemersiz gezinmezdi, Sakarya yani merkez Adapazarında hiç kontrol yoktu, şu an Sakarya Emniyet Müdürü açıklama yaptı geçenler trafikte kemer olayını çözecez diye nerdeyse 3 aydan beri dehşet kontrol var, ve kemer için durduktan sonra herşeye bakıyorlar, aklınızda olsun özellikle hastahane çevresinde kontrol çok sıkı.
Sakarya Üniversitesinde okuyorum ben,daha geçen gün durdurdular minibüsü. Özellikle Aşağıdereköy'de,Eşme taraflarında sabah saatlerinde çok sık kontrol var. Kocaeli'de de Yeniköy,Başiskele ve Sefa Sirmen Bulvarında çok sık görüyorum okula gidip gelirken. Ama Sakarya'dakiler hakkaten cok abartmışlar
Hangi bölüm Uğur
Kamu Yönetimi okuyorum,bu yıl geçtim Dikey geçişle..
Süper, hayırlı olsun
Elektrik li motorların hepsini 1 hafta içinde topladılar ondandır
kocaeli üniversitesinde motorcu iki üç kişi var onlarıda buralarda göremiyoruz
Kocaelinin kendi forum sitesi var mı ? Belki oradadılar
geçen bir siteye baktım toplasam 3 tane adam vardı
kendi aralarında konuşuyorlardı
büyük yerler her zaman için daha iyidir benim görüşümde
Zamanla toplanacak ins Kocaeli MT'de
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)