cbr 125 yeni kasalardan toplamda 4 tane saydım 1 tanesı bende
dıgerlerı ne yapar ne eder hıcbır bılgım yok
tanısmak lazım gezıler duzenlemek lazım
cbr 125 yeni kasalardan toplamda 4 tane saydım 1 tanesı bende
dıgerlerı ne yapar ne eder hıcbır bılgım yok
tanısmak lazım gezıler duzenlemek lazım
şimdi buldum onların nerde olduğunu
http://www.kocaelimotosiklet.com/4um...p?topic=2136.0
Arkadaşlar ben hafta içi istanbulda oluyorum hafta sonları genelde kocaelideyim c.tesi günleri etkinlik olursa katılırım izmitte yollarda çok denk geliyorum ben yeni kasa turuncu 600rr geçti bugün yanımdan mesela ama bu elemanlar nette takılmıyolar sanırım
yavv bi sıranı bekle atlama hemen çık çık çık
---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:03 ----------
yavv millet bunun ankarası var, istanbulu var, bursası var, anyası var, konyası var , var oğlu var, hatta kocaeli mt de var , evet görüyorum
ama icraat yok,
bekler mt, kaynaşma ister, dostluk bekler araları ısıtalım, dostluklar pekişsin bahara hazırlık yapalım , hepinize saygılar ve sevgiler....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
merhaba burak ben. Değirmendere 125 lik Crossum var. Hergün işe İzmit merkeze gidip geliyorum motorumla. Biraz yoğun çalışıyorum ama ilk fırsatta uygun bir geziye katılmak istiyorum
Bende Değirmendere'deyim. Ehliyet için zaman sayıyorum. Alır almaz yapılacak buluşmalarda yer almak,Kocaeli Mt ile tanışmak isterim. Hatta yolu düşen abilerimizi,kardeşlerimizi bi çay içmeye beklerim..Çünkü ben bi yere gidemiyorum ehliyetsiz
oooo kocaeli tayfası uyandı..ne mutlu bana..bakalım daha neler neler var..biz bi gezi düzenlesek forumda olay oluruz.. en basitinden mart ın 1 inde fuar var ... oraya akarız....
selamun aleyküm millet....Yılbaşı gecesi hiçbiyere randevu vermiyorsunuz ona göre...Yıkarım izmiti başınıza yoksa
Konu açtım yılbaşı gecesi için kocaeli tayfası olarak o gece bir arada olmak ümidiyle muckladım hepinizi
http://www.motosiklet.net/forum/etki...e-yapalim.html
Bakıyorumda harbiden canlanmış var mı Gölcük'ten ?
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:07 ----------
Ben birazdan çıkıp biraz turlucam rastlarız belki arkadaşlarla D.Dereye felan geçicem motoru ve üstü simsiyah olan benim ;)
Asla pes etme !
Ustam forumdan uzak kaldım bu aralar ne buluşması nedir olay kısaca anlatır mısın ?
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
Dostum kendini kasmaya gerek yok biz böyle motorcu arkadaşlar olarak genelde D.Derede Nila cafeye takılırız orda mavi bi chopper duruyor o Edo diye bi arkadaşın. Nil cafeye git Edo yu sor o sana olayları anlatsın bizler oralardayız hep
Asla pes etme !
Dostum büyük ihtimal orda olurum artçı getirebiliriz dimi ? Gelirsem Kız arkadaşımla beraber gelirim büyük ihtimal...Ki gelirim 13 km uzağımda yani..
Asla pes etme !
Komşular canlanın
yılbaşı gecesi ne yapılacak nerede kimler gelecek ?
bilgileri öğrenebilirsek ve de kız arkadaşımdan izin alabilirsem bende gelmeye çalışırım
Konunun sahibi Ahmet N.
Katılım olursa bi aktivite yapılır..
Daha katılım tam olmadı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)