ekim ayinda turkiyeye geliyorum yaklasik 1 hafta kalcam ve curumesin diye ordaki motorumu sattim simdi geldigimde bi motor lazim bana kiralik falan bulabilirmiyim acaba
ekim ayinda turkiyeye geliyorum yaklasik 1 hafta kalcam ve curumesin diye ordaki motorumu sattim simdi geldigimde bi motor lazim bana kiralik falan bulabilirmiyim acaba
[B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]
Hadi kocaeli mt bayram buluşması düzenleyelim....
Kocaeli MT cok durgun su sıralar Bi atlayacağım o tarafa en sonunda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valla burdakilerden ses yok ramazan bitti bayram bakalım ses cıkıcakmı?
Ses çıksa ne olur motora binemiyorum.... :(((
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
evet rent a car bayilerinde olacagini pek sanmiyorum ama dedigin gibi envanterinde satilmayi bekleyen ikinci el bi motosiklet bayisiyle konusmam lazim.
ayricaaa herkesin bayrami kutlu olsun ben turkiyede olsaydim kesinlikle bi organizasyon yapardim. olmuyo boyle arkadaslar toplanin arayi uzatmayin ;)
[B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]
yaw arkadaşlar cenaze gibisiniz,kocaeli mt ye hiç yakışmıyor bu sessizlik
geliyorum,gidiyorum,bakıyorum kimse yok burda,uffff yaa ölü gibisiniz valla canım sıkıldı
Karadeniz - Giresun.
kanka lafı bırak; fotoları görelim o halde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çako foto çekme huyum yok tlefonum hesap makinası biliyosun =)
ahmet değirmenderedeyiz süreki,nil cafenin önünde duran motorlar bizim motorlar,bi program yapmıyoruz anlık binip gazlıyoruz zaten hepimiz oralarda takılıyoruz. onur(virago250) ben(jinlun) emir(keeway landcruiser) yiğit(regal raptor) erdoğan (yuki250) umur (jawa 350) aykut(cbf250) bide erhan vardı rusyaya gitti =) bu kemik tayfa,bu motorlar sürekli d.derede nostalji ve nil cafenin önünde dururlar,belirsiz saatlerde de biyerlere gideriz genelde gece 1 den sonra çıkıyoruz..
Karadeniz - Giresun.
Maşallah derim ben duruma,pamuk prensesin 7 cüceleri yollarda ama dostum ben cumratesi gecesi harici 01:00 den sonra dışarı çıkarsam ev ahalisi öldürür beni malum işe gitme durumları her sabah,birde değirmendere ters kalıyor bize.ama yinede ekibinize baskın yapıcam bir gün hazırlıklı olun ona göre
inşallah dostum bekleriz =) daha sayamadıgım kişilerde var çok çok kalabalığız,motosikletin kalbi değirmenderede atıyor =)
Karadeniz - Giresun.
vayy bana hiç haber de vermiyosunuz Aykut a bi fırça atayım ben birde virago 250 kimin geçen pazarda yanıma parketmişti carbon kaplama olan
carbon kaplamayı bilmem ama püsküllü siyah 91 model virago bizim onurun
Karadeniz - Giresun.
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine gelebildim dün Serkanın forumdan bahsetmesi gece 3 e kadar nil cafenin önünde yaptığımız muhabbetler foruma bi bakıyım dedirtti bana ki forumun cansız olduğunu söyleyen bi çok aradakaş var. o arkadaşlara söylüyorum yaklaşık 15 dk. sonra d.dere nil cafeye geçiyorum CBF 250 ile. Günay abi oralarda olursan ara bu arada :D
Asla pes etme !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)