WaLLa motoru alabilsem gelcem ama olmicak bu gidişlee.. Tesisat yaptım arabama acaip kastı ; çok büyük maddi zarara uğradım ama kocaeli nde 1. olcak baba gelince görces zaten
WaLLa motoru alabilsem gelcem ama olmicak bu gidişlee.. Tesisat yaptım arabama acaip kastı ; çok büyük maddi zarara uğradım ama kocaeli nde 1. olcak baba gelince görces zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar bende izmitteyim ama aslen Samsunluyum.Motosikletim Samsunda garajda kış nedeniyle binip getirmiyorum.Bildiğiniz iyi bir kargo şirketi var mı motosikletimi buraya getirebileceğim.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Sen Kargo yu boşwer.. Otobüs firmasıyla anlaşş otobüs bagajına alıyolar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam arkadaşlar ben derince sopalıdanmahmut motorsiklet ve kocaeli için herşeye varım soplada beni motor mahmut diye sorarsanız herkez tanır hakkaten kocaelide motorsikletçilrde toplanma noktası varmı yoksa biz bir nokta koylaım
havalar biraz ısınsın bakıcaz bi hal caresine
==============================
Havalar ısıncaysaysa benatlar gelirim motosikletimle ozaman
Otobüs işide iyiymiş ama cüsseli bir motor benimki sığar mı acaba bide sağına soluna bavul koyarken çizmesinler sonra
...55VATAN41MEKAN...
Sığar aga sığar
Sorun olmas; çizerlerse sen de muavini çizersin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sizle bi yere gidilmez,ne hava ısınması bea ben yağmur çamur olmazsa motordan inmiyrm.motor garajda yatarken siz nası yatıyosnz harbi anlamıyrm!!!! geçen seneki aynı senaryoyu görüyrm.geçen sene de herkes atıp tutuyodu gideriz gezeriz off manyak olur die,sonra yazın kimse çıkmadı.YALANSINIZ KOCAELİ-MT YALAN!!!
gerçek maceracı yok maalesef aranızda bunu artık siz de kabullenin bari gideriz yazarız die kendinizi kandırmayın
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
AGaa walla Rize de olmasam her türLü... Motorum yok ama atlarım arkanaa gezeris sorun yok.. ama yaza gelcem bi dahaa.. Sakin ol sen rahat oL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
adamım CAKALAZ geç geldin ama harbi çocuğa benziyosn,EYWALLAH
Eywalah saol ;) SeNLe çok güsel şeyler yapacas öle gelioo fernando !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herşeyin hayırlısı cako,bak kardeş anlıyo musn şimdi ne demek istediğimi,o kadar yalansınız falan dedim kimse tepki göstermedi,hepsi farkında.
ruh yok bu arkadaşlarda!!!
ruh varda motosikletim uzakta, valla kiralaycam en sonunda tabi kocaelinde kiralayan yer bulabilirsem...
...55VATAN41MEKAN...
benim geçen yaz MT nin bu civardaki gezilerinden gitmediğim yoktu. Sapanca, Kerpe, Abant vs. Ama ben giderken Kocaeli'den bir Allah'ın kulu gelmedi. Bu yaz da aynısı olur benim için değişen birşey olmaz.
Her zaman dediğim gibi Bu yaz motorum olmasa da bincem birinizin arkasınaa gezcezz dolaşcazzz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
way riçi kardeş sen takılırmıydın buralara hoşgeldin
olur da gezi falan olursa benim eküri war (hyo gt-250r)
2 motor d.dere den
cako takma kafana atlarsın tabii
pazar günü havalar iyi olursa biraz yol yapalım açılalım diyorum. var mı aklınıza gelen bi yer? yalova gibi misal?
Anaaaa adamlar gezmeyee başlıyo ben rize deyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gezin bakalım biz motorumuzdan uzakta iç geçirirken
...55VATAN41MEKAN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)