meraba arkadaşlar izmitte bi tabirci tavsiye edebilirmisiniz ama şişmanları sölemeyin adam bi bilyeye 100 tl dedi
illegal degil hersey yasal olarak. dusunsene bi polisler yaris icin trafigi durduruyo komple
ve bi caddesi var ki istanbul istiklal halt etmis sokak muzisyenlerinden pandomimcilere ressamlar vs. vs. harley'ciler goldwing'ciler sanki dersin ki bedava veriyolar pc ve baglanti gercekten cok kotu benim burda ama ekim ayinda turkiye'ye gelicem o zaman neler gorceksin neler ben bu yasadigim yere bile bakmiyorum artik ki sen diceksin "ulan biz hic yasamiyomusuz meger"
hayat felaket hizli gunlerce uykusuz tek yudum su icmeden sadece gece gunduz iste bile icki icerek yasanilan bi yer
herkese cok selam soyleyin hee bide ekim ayinda geldigimde motorsuz mu gezcem ben yaaa
[B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]
Adem ustaya gidebilirsin, kanuni'nin yetkili servisidir, işçiliğide yedek parçasıda ucuzdur, özenerek iş yapar. Ustalar Motor
Kocaeli'de Bayındırlık çevresinde polisin çevirme yaptığı yerler var mı ? Bilenler ?
herkese merhaba,kazasız belasız sürüşler dilerim....
Kocaeli burada diye geldik,kimseler yok :(
birde kullarda başer motosiklet var,çok iyi ustadır bildiğim kadarıyla zamanında çok işimizi görmüştü saolsun,arıza neyse soyler hakkını alır fazlasına göz koymaz bildiğim kadarıyla...çarşı içinde refik usta var ustalığı 10 numaradır ama biraz fiyatı piyasadan yüksektir...servislerin ve tamircilerin birçoğu bisikletçilikten gelme olduğu için sorununuzu çözmek yerine sorun çıkartabiliyorlar...
bayındırlık çevresi polis çevirmesi olan yerleri biliyor musunuz arkadaşlar ?
slm arkadaşlar....kocaeli mt gerçekten çok hareketsizmiş....biraz hareket olsun lütfen arkadaşlar,geliyorum gidiyorum,bakıyorum yazıyorum kendimden başka kimseyi bulamıyorum grubta:(
bayram tatilinde buluşma-tanışma adına bir gezi düzenlesek çok hoş olurdu,ne dersiniz....
valla ben buralardayım paso golcukte dolanıyorum ıftardan sahura takılırız no problem
arkadaşlar bayram tatilini değerlendirelim nedersiniz.
Kocaeli MT herkese merhaba,nasılsınız iyisiniz ins
havalar guzel valla bos olan arkadaslar varsa tanısalım.
Arkadaşlar anasayfada bi topic açtım gerçi ama burayada yazayım,
İzmit merkezde bana tavsiye edebileceğiniz motor tamircisi varmı cbf 150 alacağım ve iyi bir ustaya göstermek istiyorum
Selamlar
Drift religion
işyerim yeni cuma camiinin orda buyrun herzaman beklerim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------
kocaeli mt olarak burada zar zor 3-5 kişi yazıyor.dağıtmayalım bence milleti burdan oraya buraya...burayı toparlamaya bakalım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:00 ----------
arkadaslar tam koruma sağlayacak mevsimlik spor mont,iyi bir dizlik,eldiven vs. koruma ekipmanlarını uygun fiyata bulabileceğim bir yer varmı izmitte...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)