Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Alıntı erhan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    of of of Kocaeli MT baya guzel canlanmis valla ozledim yaa ordaki motorumu babama birakmistim sat diye satmis sonunda kapi onunde curumekten iyidir burda da piyasaya giriyorum yavas yavas cok iyi motorlar var ama rus ehliyeti almam gerekiyo onun da arastirmasina baktim bi kac ay sonra alabilirsem alcam

aykut dun aksam aradigimda carsiya gidiyodum cumartesi gunu degisik bi kac yerde polisten izinli araba ve motor yarislari oluyo caddeyi kapatiyolar komple cok super oluyo tayfanin tamamina selam soyle
    Eyvallah erhanım aleykümselam. Hacı orda demek illegal yarışlar düzenleniyo he hızlı ve öfkeli hesabı :D:D
    Asla pes etme !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ZC 150
    meraba arkadaşlar izmitte bi tabirci tavsiye edebilirmisiniz ama şişmanları sölemeyin adam bi bilyeye 100 tl dedi

Motosikleti
    gecici bi sureligine yok
    illegal degil hersey yasal olarak. dusunsene bi polisler yaris icin trafigi durduruyo komple

ve bi caddesi var ki istanbul istiklal halt etmis sokak muzisyenlerinden pandomimcilere ressamlar vs. vs. harley'ciler goldwing'ciler sanki dersin ki bedava veriyolar pc ve baglanti gercekten cok kotu benim burda ama ekim ayinda turkiye'ye gelicem o zaman neler gorceksin neler ben bu yasadigim yere bile bakmiyorum artik ki sen diceksin "ulan biz hic yasamiyomusuz meger"

hayat felaket hizli gunlerce uykusuz tek yudum su icmeden sadece gece gunduz iste bile icki icerek yasanilan bi yer

herkese cok selam soyleyin hee bide ekim ayinda geldigimde motorsuz mu gezcem ben yaaa
    [B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]

cagriaksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley-Davidson XL883R
    Adem ustaya gidebilirsin, kanuni'nin yetkili servisidir, işçiliğide yedek parçasıda ucuzdur, özenerek iş yapar. Ustalar Motor

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Kocaeli'de Bayındırlık çevresinde polisin çevirme yaptığı yerler var mı ? Bilenler ?

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    herkese merhaba,kazasız belasız sürüşler dilerim....

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Kocaeli burada diye geldik,kimseler yok :(

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı diyosunnn41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaşlar izmitte bi tabirci tavsiye edebilirmisiniz ama şişmanları sölemeyin adam bi bilyeye 100 tl dedi
    birde taşpınar ilyasa bak şişmanda 80 lira olan amortisörleri ilyas abiden 65 e aldım. şişman boşuna şişmanlamadı :D insan eti kilo yapar =) contanın takımı 5 lira iken şişmanda tek conta ''5 lira ver yeter'' adı altında satılıyor =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    birde kullarda başer motosiklet var,çok iyi ustadır bildiğim kadarıyla zamanında çok işimizi görmüştü saolsun,arıza neyse soyler hakkını alır fazlasına göz koymaz bildiğim kadarıyla...çarşı içinde refik usta var ustalığı 10 numaradır ama biraz fiyatı piyasadan yüksektir...servislerin ve tamircilerin birçoğu bisikletçilikten gelme olduğu için sorununuzu çözmek yerine sorun çıkartabiliyorlar...

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    bayındırlık çevresi polis çevirmesi olan yerleri biliyor musunuz arkadaşlar ?

ilkcanercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 1500
    selam arkadaşlar kocaeli neredesiniz ya

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı ilkcanercan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar kocaeli neredesiniz ya
    merhaba Kocaeli mt.... millet açlıktan ya evde uyuyor yada işte uyukluyordur...bayramdan sonra cıkarlar saklandıkları yerlerden

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    slm arkadaşlar....kocaeli mt gerçekten çok hareketsizmiş....biraz hareket olsun lütfen arkadaşlar,geliyorum gidiyorum,bakıyorum yazıyorum kendimden başka kimseyi bulamıyorum grubta:(
    bayram tatilinde buluşma-tanışma adına bir gezi düzenlesek çok hoş olurdu,ne dersiniz....

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    valla ben buralardayım paso golcukte dolanıyorum ıftardan sahura takılırız no problem

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben buralardayım paso golcukte dolanıyorum ıftardan sahura takılırız no problem
    15 yıldır motor kullanıyoruz,daha yeni alacaz ehliyeti,illegal gezemiyoruz,yegen var onun ehliyet olduğu için onu makam şoförü yapıyorum genelde,yegen müsait olduğu zaman takılırız ama onunda pek trafikte tecrübesi yok...

ilkcanercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 1500
    arkadaşlar bayram tatilini değerlendirelim nedersiniz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Kocaeli MT herkese merhaba,nasılsınız iyisiniz ins

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    havalar guzel valla bos olan arkadaslar varsa tanısalım.

cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    Arkadaşlar anasayfada bi topic açtım gerçi ama burayada yazayım,
    İzmit merkezde bana tavsiye edebileceğiniz motor tamircisi varmı cbf 150 alacağım ve iyi bir ustaya göstermek istiyorum

Selamlar
    Drift religion

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    işyerim yeni cuma camiinin orda buyrun herzaman beklerim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

Alıntı cem_ali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar anasayfada bi topic açtım gerçi ama burayada yazayım,
    İzmit merkezde bana tavsiye edebileceğiniz motor tamircisi varmı cbf 150 alacağım ve iyi bir ustaya göstermek istiyorum

Selamlar
    kocaeli mt olarak burada zar zor 3-5 kişi yazıyor.dağıtmayalım bence milleti burdan oraya buraya...burayı toparlamaya bakalım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:00 ----------

arkadaslar tam koruma sağlayacak mevsimlik spor mont,iyi bir dizlik,eldiven vs. koruma ekipmanlarını uygun fiyata bulabileceğim bir yer varmı izmitte...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler