Tabi ya adam geziyo. Bib iz halledemedik :D Erhan olum bu gün izinliyim. Motorla felan denize gidelim vs dersen uyar yani bi saralkent felan xD
Tabi ya adam geziyo. Bib iz halledemedik :D Erhan olum bu gün izinliyim. Motorla felan denize gidelim vs dersen uyar yani bi saralkent felan xD
Asla pes etme !
yav sorma vallahi hergün biyerde =) nasılda denk geliyoruz senle =) o gün gelmicektim,benim hatun zorla getirdi :D içtik rakıları kafa güzel motora binmek zorunda kaldım hayatımda ilk defa =)
sen herzaman gel yapalım bişeyler serk41@hotmail.com adresim haberleşelim =)
Karadeniz - Giresun.
kAFASI güzel adamın dramı :=)
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
ya ben iş için uzun süreli olarak rusya ya gidiyorum burda benden başka kullanacak olanda yok çürücek gariban yaaa satamadım da kaldı öyle
[B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]
Merhaba arkadaşlar ben 21 yıllık Tuncay. Kocaeli/Değirmendere de oturuyorum.Yapılacak etkinliklerde size katılmak isterim. Motorum Hyosung GV 250
...::: HYOSUNG GV 250 :::...
Tuncay nerelerde takılırısın. Gölcük Burger kingdeyim bende..
Asla pes etme !
O motor adam olcak olcak da sabır sabır eninde sonunda on numara hatasız yapıcaz onu. Rusyaya gönderirim fotoları
Asla pes etme !
yav erhan geldi adam sahile buluştuk karanlıkta motora baktı kaç km de dedi 16 binde dedim ohooo çokmuş dedi :D o dakikadan sonra sen benim motorumu alma satmıyorum dedim :D niye dedi bende dedim ki ''2005 model motorun karşısında oturup bira içsen km daha fazlasını yazar sen ne bekliyodun'' dedim :D adam tam manyak ya :D
Karadeniz - Giresun.
bobra sen kimsin seni tanımıyoruz babacan =)
Asla pes etme !
doğrudur pek yazmadım buralara ama küçük bir scooterla başladım motor olayına.. Yıllardır d.derede yaşamış biriyim ve halada orada yaşıyorum sayılır..
bobora dostum bende gölcük burgerda çalışıyorum. görüşelim eğer akşamları d.dere sahile felan geliyosan ?
Asla pes etme !
vaay adamim aynen dedigin gibi moskovadayim guzel bi yer vize yok lan alin pasapotlari gelin motorla persembe gunu musteri cikti motora babam satacakti bilmiyom noldu hayalim icin ciktim geldim gurbete insallah olur.
ofisimdeyim su anda ofisi incelerken cekmeceyi actim ordan bile icki cikti tam benlik mekan kizlar 10 numara ekim ayinda bi gelicem zaten gorusuruz
[B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]
erhanım kusura bakma ya bu gün aradın tam yoğunluğa denk geldin elimde paket tam zile basıyorum sen arıyosun 2 sinde de öyle denk geldi vallahi kusura bakma olum. arayabiliyosan akşam 10 dan sonra ara olum sana ulaşabileceğimiz numara yok mu msj felan atamıyon mu olum
Asla pes etme !
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)