kocaeli? tık yok kocaelide? ne oldu böyle bize =) MT üyeleriyle sahilde karşılaşıyorum burdan neden paslaşmıyoruz =) hadi bi ses verin =)
kocaeli? tık yok kocaelide? ne oldu böyle bize =) MT üyeleriyle sahilde karşılaşıyorum burdan neden paslaşmıyoruz =) hadi bi ses verin =)
Karadeniz - Giresun.
Uyuyor herkes ses seda yok biz nabalım ...
Dün gece değirmendere sahildeki kafelerin önünde GTR gördüm sanki senin motormuydu o ? geç vakitlerdi geçtik 3-4 motosiklet ...
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Hocam ben kaza yaptım dün servis motoruyla benim motorda arzalandı yakında tekrar geçicem d.dere sahile görüşürüz inşallah bizim arakdaşlarla görüşüyomuşsun zaten sıkıntı yok bi karşılaşamadık senle...
Asla pes etme !
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
oooo sohbet varmış burda selamlar herkese
aynen benim motor dün öğleden sonra 3 ten gece 1 e kadar NOSTALJİ CAFE'nin karşısındaydı, 1 den 3 e kadarda anfinin ordaydı =) yanında dursaydın motorun görürdüm seni =) 5 dk da bir kontrol ediyorum park etmeye çalışan manyaklar çarpmasınlar diye =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
evet =) gece 1 den 3.30 a kadar sizinkilerle anfide oturduk,tuna gitar fln çaldı sonra benim işim çıktı ayrıldım aralarından =) senlede bi denk gelemedik =)
Karadeniz - Giresun.
Tuna söyledimi yine tenor abimiz Tuna :D Serkan görüşürüz ya ben bu aralar biraz ortalıkta görünmesem iyi olur malum kaza atlattık
erhan88 de bizim arkadaştır hani kendisi hergün bizi görmeye gelir burdan onada çok çok selamlar=)
Asla pes etme !
aynen erhan rusyaya gidecek olan mı? evet oysa dün baya bi sohbet ettik =) sadece tuna değil oda şarkı söyledi =)
Karadeniz - Giresun.
Erhan rusyaya gidecek olan aynen :D Yiğit felan ordamıydı Uzun saçlı uzun boylu deri ceketli regal raptor motorlu ?
Asla pes etme !
babası tarafından motoru alınan arkadaş emir'di.
aykuuut çabuk serkan'a görün senin fotoğrafını soruyo bana geçen akşam ) hem özledik be olum hadi bak son haftam d.dere sahilinde
---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:15 ----------
babası tarafından motoru alınan arkadaş emir'di.
aykuuut çabuk serkan'a görün senin fotoğrafını soruyo bana geçen akşam ) hem özledik be olum hadi bak son haftam d.dere sahilinde
yav diyorum ya simaları biliyorum isimleri oturtamıyorum :D
Karadeniz - Giresun.
puhaha gördüm sizi :D dur gidip emirin motoru çizeyim :D
Karadeniz - Giresun.
ya bugun bütün gün eşya taşıdım,koca bir evi 2 kişi taşıdık =) sonrasında sahilin en sonunda deniz kenarında oturduk arkadaşlarla =) daha eve yeni girdim
Karadeniz - Giresun.
oo muhabbet dönüyomuş burdda ?
Asla pes etme !
Tabi Serkan bey siz Değirmendere'de gezin geç saatlere kadar, sonra efendim sapanca'da cevizdibinde fasıl yapın bilmem kaçlara kadar, tesadüfen görelim birbirimizi ;) hiç çağırmayın oraya buraya, ondan sonra Kocaeli uyuyo... tabi uyur... ;)
ooooo neler duyuyorum ) geziler falan demek
[B]İmza burda değil yollardaki lastik izlerinde[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)