2 zamanlı degılmı aprıllalar gıder ozaman bende cbr125 ıstıyorumda yok arkadas
2 zamanlı degılmı aprıllalar gıder ozaman bende cbr125 ıstıyorumda yok arkadas
vallahi nasıl gidiyor benim hyoyu yir bitirir =) seside güzel kalıplı müthiş bence. tek sorunu gördüğüm kadarı ile alt devirlerde sesininin zayıf olması ama basınca zırrrrr diye bagarıyor =) sana bi cbr bulak ya güneşli bi günde ama ben anlamam cbr den çakalaz anlar keşke o gitmeden baksaydık
valla bulsam hemen alıcam sıfırına para baglamak ıstemıyorum o aletın kullanıp kendımı yetıstırdıkten sonra satıcam zaten.sahıbındene bakıyıyorum saglam motor yok uzaklarada gıdılmez o motor ıcın.ızmıtte bı cocuk satıyo ama adam 32000 yapmıs bende kullansam o motoru zor satarız baskada etrafta motor yok.yada bı cbf alıp baslıyım dıyorum ama onuda bulamıyorum bu ay alsam ıyı olucak artık sezon baslıyo
eğer istanbula gideceksen aynıgün için 5 kişiyle konuş tek tek hepsine bak =) öbür türlü çok gider gelirsin boş yere.
benim motorun silindir kadıköy baymotoda bakalım haber bekliyorum ordan. yeni pistonu takıp gönderince artık rodaj olayım başlayacak =)
sıfırlıcan yanı motoru hadı bakalım.az once ızmıtten bı eleman ılan koymus sahıbındene cbf 150 3750 yazmıs gecen hafta ıcı pendıktekı hondayı aradım pesın 3900e bıraktı bu nası ıs arkadas bu motor pıyasası cok acayıpmıs onu anladım
cbf piyasasını hiç bilmiyorum ama sana şöyle yardımcı olayım, sahibinden.com da gördüğün fiyatlar şişme fiyatlar, mesela 8 bin tl yazan motoru 6 ya alabiliyorsun =) en kötü 7 ye. eğer sahibi o indirimi yapmıyosa o ilan yıllarca kalıyor =) sahibinden.com da yıllardır ilanı duran birçok motor var.
motor alırken acele etmemek lazım temiz motoru uygun fiyata beklemek lazım tabiki ölü fiyata değil ama ilanlardaki fiyatlar çok saçma uçuk.insan heves ve heycandan acele edince gereksiz yere bir sürü parası gidiyor
CBR Güzel kullanıslı pratik bir motordur. ve tam bir baslangıc motorudur.
KM yüksekliği pek de önemli değil bu motorlarda; ben 16000 de alıp; 23ooo kmde satmıstım; su an motorum 54ooo km de. hala saat gibi calısıyormus
Fakat cok hırpalanmamıs motor almaya da dikkat etmek lazım. özellikle aldığınız motorun tüm parçaları orjinal olsun egzoz dahil. ve alırken egzozun rengine bakının; cok kararmıs; sararmıs cbr cok zorlanmıs demektir.
Yalnız yine de dediğim gibi; cbr 125 lere kolaykolay bişiler olmaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
canlanmaya başlamışız
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Arkadaşlar kocaeli izmit ptt dağıtım toplama merkezinde kargo dağıtımında çalışacak elaman alınacaktır.
çalışacak arkadaş izmit merkezde çarşı içinde ptt kargonun kargolarını dağıtacak.
motor kendine ait olacak. en az 125 cc ve büyük teker olacak. ybr 125 tarzı kısacası. motoru 2009 ve üstü olacak.
yakıt kendine ait olacak. günde ortalama 30-40 km yol yapmaktadır.
sabah 8.30 akşam 5.30 çalışma saatleri.
c.tesi 13.00 a kadar.
ama genelde haftaiçi işini bitiren arkadaş istediği saatte gidiyor.
maaş 1100 lira +sigorta ptt nin taşeron firmasından maaş alınacak. param yatmadı gibi bir sıkıntı yok. sigorta düzenli yatar.
ilgilenen arkadaşlar mesai saati içinde 0262 323 26 77 numaralı telefondan iş için arayabilirler. büyük ihtimalle telefona ben çıkarım bu arada adım ahmet. ilgili yerlerle sizi görüştürürüm.
not: ben ptt kargo da memurum sadece aracıyım. çalışacak olan arkadaşın muhatabı taşeron firmadır. ben sadece forumdan bir arkadaşın iş sahibi olması için bu konuyu açıyorum.
saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)