bende varım arkadaslar organızasyonlara katılabılırım:D
ancak su an somestr oldugu ıcın ıstanbuldayım 19u gıbı donucem ızmıte gezelım yaa hakıkaten:D:D
bende varım arkadaslar organızasyonlara katılabılırım:D
ancak su an somestr oldugu ıcın ıstanbuldayım 19u gıbı donucem ızmıte gezelım yaa hakıkaten:D:D
arkadaslar motor arıyorum kocaelıden honda cbr125 yada cbf 150 satan olursa yada tanıdık falan haber verırsenız sevınırım arıyorum ama bulamıyorum bakalım kısmet
SERKAN ;
Kanka Karamürsel e geldim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
vayyy! geliyosun da bi aramıyosun ha? bunun hesabını sorarım :D bende bugun deli gibi dolandım motorla =) bak yarın telefonum kapalı olacak cafede çalışıyor olucam eğer vakit bulup gelirsen d.dereye gri hyosung gördüğün cafeye gir :D bak o eski çalıştıgım cafeden izmit yönüne bi cafe daha var onun da izmit yönüne bi yanındaki cafede olucam gel bi çayımı iç =) yüzünü göreyim =)
beyler motosıklet fuarına gıdıcek olan varmı acaba??
Gelirim Gelirim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bilet bulursam bende gelirim ama diğer türlü çok masraflı oluyor. anlamadıgım ne biçim bi saçmalık? ben oraya gidicem kask alıcam eldiven alıcam alışveriş yapıcam edicem para kazandırıcam bide bilet parası vericem. vay arkadaş
Aynen arkadaslar bu bıletı nereden bulucaz yaw...bide ordan alsak ne kadardır.çok saçma en azından alış veriş yapana bedava olması lazım.gidecek olan olursa haberleşelimde birlikte gideriz
pazar gunu okkanla yalova termale gittik harikaydi arkadaslar buradanda yazdim ama kimse alakadar olmadi .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
serk21 hocam kusura bakmayın adınızı bılmıyorumda hyomu var sızde? ılk baslayan ıcın tavsıye edermısınız acaba? motor bakıyorum ama dogru durust bı cbr125r bulamadım kocaelıde zaten yok 125lık oldugundan bunla baslıyım dedım ama bulamıyorum arkadaslarda hyo bak dıyolar oda 250 lık oldugundan bıraz cekınıyorum zapt edebılırmıyım dıye:S boy 184 kılo 75 yas 24 ne dersiniz başlangış motoru olabilirmi oyle hız manyagı degılım dogru durust motor kullanırım
adım serkan merhaba =) gölcükteysen Oktay Saralın yeğeniyim,dumlupınar da geçti çocukluğum =) belki tanışıyoruzdur =)
bu arada hyosung alıcam diyorsan bence iyi düşün,sebeplerinide yüz yüze anlatırım bugun saat 3 ten sonra Extreme motorda olucam (nihat boz) motoru açacaklar =) istersen gel hem motora bak nasıl kalıplı bişey hemde sohbet ederiz.
benimde boy 1.80 kilo 72 yaş 25 yani aynı sayılırız motorda güzel durursun.
tanısıyo olabılırız en azından gormuslugum vardır dogma buyume golcukluyum bende.evimde nihat abinin dukkanın orda ama çarsıdayım ya suan cıkmadan baksaydım gelırdım kesın.senın mekan neresi bi ara çay içmeye gelirim şuan arkadaşın dükkanındayım gölcük kurt netteoda motorcudur
Bir Metin vardı bir aralar; nerelerde kendisi
Numarasını bulamıyorm; serkan bir ara da Rize ye dönmeden görüşelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya çako niye gelmedin dün benim motoru söktük piston sekman tertemiz çıktı ama az bişe sürtmüş o yüzden yinede yenilicem pistonu silindiride az taşlatıcam. dün çıktım servsiten ordan direk fabrikaya geçtim akşam 9 da bi başladım işe sabah 6 da çıktım. sonrası malum daha yeni uyandım :(
metini bende ek görmüyorum sanırım soguktan binemiyor olsa gerek motora =)
merhaba kocaelinin hızlı gezgin motorcuları merhaba...
KANUNİ SEYHAN 150 CC
hareket yok hıc arkadaslar napıyosunuz yasıyomusunuz
aslında hareket var ama yarım yamalak =) benim motor serviste piston sekman yenileniyor diğerleride kara kış kurbanı olsa gerek gerçi diğer motorla gezdim bugun birde yolda bi arkadaşımı gördüm aprilla rs125 almış ne seri motor çok beğendim. artık rs125 i merak edenlerin sorularına cevap verebilcez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)