Tokatlı arkadaşlar cuma günü öğlen Sivas oradan Tokata geçeceğim motor kiralayan bir yer varmı bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Öğlenden akşama kadar motor lazım ballıca mağaralarını gezeceğim.
Tokatlı arkadaşlar cuma günü öğlen Sivas oradan Tokata geçeceğim motor kiralayan bir yer varmı bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Öğlenden akşama kadar motor lazım ballıca mağaralarını gezeceğim.
maalesef toaktta motor kiralayan yok benim motor burda olsa idi verirdik abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------
aynen kardeşim senin mcx i gördükten sonra mcx en mantıklısı diyorum ama sen de adam gibi kullanıyorsun ben hala bi hyo alamadım öğrencilikten bi dr olayım alacam bi hyo da anca sahibinden de r1 ilanlarına hyo ilanlarına bakarım ben bu saatten sonra
bu arada evlendin görüşemez olduk bi dağlara çıksa idik. Arada fatih i görüyorum da o da korna çalıp geçiyor çaya çağırıyor bu sene dersler ağır birşey yapamıyorum bende mart gibi canım motorumu getireyim de bi gezilere başlayalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/
kardeşim siz etkinlikleri yapın mesaj atın fatih te arasın ama şu hastane yüzünden bi takılamıyoruz ki. zaten biliyorsun benim motor da erzincan da inşallah boş olduğum da bi ara birşeyler yaparız bu hafta sonu mesela)
bugün sınav var bakalım ne olacak halimiz. ben de sınava çalışmak yerine gecenin bu saatinde burada takılıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/
Kardeşim bende yeni motor aldım yarın ankaradan alıp geliyorum cbf 250 aldım. Artık gezilerde görüşürüz seni fazla rahatsız etmek istemiyoruz derslerin yoğun olduğu için ama görüşelim bi ara özledik seni.
Tiger250 kullanıcısıyım Tokatta öğrenciyim. Mart ayından sonra sık görüşürüz inş
Selam Arkadaşlar,
Tokatta askerlik yapıyorum çok motor gördüm ama çoğunda kask yok. Kaskı takalım arkadaşlar. Son olarak 2004 - 2005 600CBR dolaşıyo burdamı o arkadaş
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Yok Fatih ben acemiliği yaptım bitirdimde ama çarşıda gördüm sanırım Cbr 250'i ama senmiydin bilemem beyaz bi makineydi
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Havalar ısınsa da gezilere başlasak bizim ekip kalabalık katılmak isteyen Tokat Motosiklet Ekibi face den ulaşabilir. Kışın da etkinlik yapıyoruz çay semaver vs. tokat motosiklet konusunda çok pasif. İnşallah zamanla daha aktif hale gelir.
mt tokat ekıbı nbr nasılsınız. tokattan yanı memleketımden bır yamaha fazer aldım su anda ankarada koclar gıbı yatıyor yakın zamanda motorumla tokata gelmeyı planlıyorum
tokattan arkadaşlar bende polis memuruyum tokatta ben buralardayım tokatın motorcuları pm atarsa buluşup tanısabilir çay çorba içeriz
Böyle bi Grup varmıymış ki ya Yeni gördüm senelerdir .. Bende Turhallıyım İstanbulda öğrencyim ama yazları tokatta oluyorum .. burayı biraz daha aktif hale getirsek güzel işler yaparız aslında ..
tohadlu moturcu çoh da internet gullanan yoh ellaam)
Sanırım öyle. kimse yazmadığına göre :D
Şurda yazan olsada 2 muhabbet etsek
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Selamlar arkadaşlar yeni gördüm bu sayfayı bende turhal lıyım ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)