Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tokat - MT]

REKLAM ALANI
    banalazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Tokatlı arkadaşlar cuma günü öğlen Sivas oradan Tokata geçeceğim motor kiralayan bir yer varmı bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Öğlenden akşama kadar motor lazım ballıca mağaralarını gezeceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rtst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çelik 250
    Alıntı banalazim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tokatlı arkadaşlar cuma günü öğlen Sivas oradan Tokata geçeceğim motor kiralayan bir yer varmı bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Öğlenden akşama kadar motor lazım ballıca mağaralarını gezeceğim.
    maalesef toaktta motor kiralayan yok benim motor burda olsa idi verirdik abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------

Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Driftle uğraşma mcx al rahat et
    aynen kardeşim senin mcx i gördükten sonra mcx en mantıklısı diyorum ama sen de adam gibi kullanıyorsun ben hala bi hyo alamadım öğrencilikten bi dr olayım alacam bi hyo da anca sahibinden de r1 ilanlarına hyo ilanlarına bakarım ben bu saatten sonra

bu arada evlendin görüşemez olduk bi dağlara çıksa idik. Arada fatih i görüyorum da o da korna çalıp geçiyor çaya çağırıyor bu sene dersler ağır birşey yapamıyorum bende mart gibi canım motorumu getireyim de bi gezilere başlayalım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/

rtst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çelik 250
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla tokatlı arkadaşlardan kimse kalmadı bizde free takılıyorz artık.
    kardeşim siz etkinlikleri yapın mesaj atın fatih te arasın ama şu hastane yüzünden bi takılamıyoruz ki. zaten biliyorsun benim motor da erzincan da inşallah boş olduğum da bi ara birşeyler yaparız bu hafta sonu mesela)

bugün sınav var bakalım ne olacak halimiz. ben de sınava çalışmak yerine gecenin bu saatinde burada takılıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Kardeşim bende yeni motor aldım yarın ankaradan alıp geliyorum cbf 250 aldım. Artık gezilerde görüşürüz seni fazla rahatsız etmek istemiyoruz derslerin yoğun olduğu için ama görüşelim bi ara özledik seni.

Tiger250 kullanıcısıyım Tokatta öğrenciyim. Mart ayından sonra sık görüşürüz inş

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Selam Arkadaşlar,

Tokatta askerlik yapıyorum çok motor gördüm ama çoğunda kask yok. Kaskı takalım arkadaşlar. Son olarak 2004 - 2005 600CBR dolaşıyo burdamı o arkadaş
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Alıntı UMT-TM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar,

Tokatta askerlik yapıyorum çok motor gördüm ama çoğunda kask yok. Kaskı takalım arkadaşlar. Son olarak 2004 - 2005 600CBR dolaşıyo burdamı o arkadaş
    Sana katılıyorum çoğu motorcu arkadas kask takmiyor. Bayramın 2. Günü karsiyakada nöbetci askerle selamlastik. Biz cbr 250 de 2 kisi idik o senmiydin.

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Yok Fatih ben acemiliği yaptım bitirdimde ama çarşıda gördüm sanırım Cbr 250'i ama senmiydin bilemem beyaz bi makineydi
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Alıntı UMT-TM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok Fatih ben acemiliği yaptım bitirdimde ama çarşıda gördüm sanırım Cbr 250'i ama senmiydin bilemem beyaz bi makineydi
    Anladım. Yok ben değilim, bendeki siyah cbr. Her zaman Full koruma minimum risk.

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Havalar ısınsa da gezilere başlasak bizim ekip kalabalık katılmak isteyen Tokat Motosiklet Ekibi face den ulaşabilir. Kışın da etkinlik yapıyoruz çay semaver vs. tokat motosiklet konusunda çok pasif. İnşallah zamanla daha aktif hale gelir.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    mt tokat ekıbı nbr nasılsınız. tokattan yanı memleketımden bır yamaha fazer aldım su anda ankarada koclar gıbı yatıyor yakın zamanda motorumla tokata gelmeyı planlıyorum

tokattan arkadaşlar bende polis memuruyum tokatta ben buralardayım tokatın motorcuları pm atarsa buluşup tanısabilir çay çorba içeriz

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Böyle bi Grup varmıymış ki ya Yeni gördüm senelerdir .. Bende Turhallıyım İstanbulda öğrencyim ama yazları tokatta oluyorum .. burayı biraz daha aktif hale getirsek güzel işler yaparız aslında ..

Motosikleti
    xj 600 diversion s
    tohadlu moturcu çoh da internet gullanan yoh ellaam)
    DADAŞ-60 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Sanırım öyle. kimse yazmadığına göre :D

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Şurda yazan olsada 2 muhabbet etsek
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese selamlar. Nereli olduğum nikimden belli.
    EneS_Turker bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı zileliorhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar. Nereli olduğum nikimden belli.
    Hocam bizden başka yazan olmıcak sanırım .. forumda tanıdığım bi kaç Tokatlı var ama burayı bilmiyor olabilirler..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400

meki 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Selamlar arkadaşlar yeni gördüm bu sayfayı bende turhal lıyım ....

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı meki 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar yeni gördüm bu sayfayı bende turhal lıyım ....
    Turhalda pulsar varmı yav

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler