OK kardeş yazın olursa mutlaka haber beklerim ok....
gokhan32 sen tokattamı oturuyorsun çalışıyormusun??
OK kardeş yazın olursa mutlaka haber beklerim ok....
gokhan32 sen tokattamı oturuyorsun çalışıyormusun??
tokatta oturuyorum zile ilcesinde çalışıyorum yazı bekliyorum yaz gelsin güzel bi grup yapıp gezelim niksarda abdullah abim ve arkadaşlarıda var anlaşıp gezeriz inş
Tokat MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
inş gökhan güzel olur kardeş iyi bi çoq manyakk olur sen ne kullanıyorsun bu arada??
[B]HECTORRR[/B]
Teşekkürler Adanalı(Bora). Bende bir Tokat/Niksar lı olarak Adana da olmaktan gurur duyuyorum.Bende herkesin yeni yılını kutluyorum.
bizim tokat tarafı cok sakin millt yaa
[B]HECTORRR[/B]
kardeşim bekleriz gelecen zaman yaz karşılama yaparız davul zurna ile
bende tokat ziledenim öss hazırlıktan dolayı motor sürmeye ara verdim ama 14 hazirandan sonra yine devam
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
Gezi Var Arkadaşlar
26.Temmuz.2009 Pazar günü saat 12 da Zile deki Özkilitçi Bisiklet İş Yerinde Yani serdar abinin iş yerinde toplanıyoruz... saat 13 gibi hareket edilecek
GEZİ İÇERİĞİ: Zileden Çıkış
-TOKATmerkeze gidiş burada kahvaltı sonrası TOKAT içi toplu tur ve ALMUS'a hareket
-ALMUSA iknik,yemek,tanışma ve doğada gezi.
Davete iştirak edicek arkadaşlarımızın buraya isimlerini yazdırmaları gerekmektedir siteye isimlerini yazdıramayanlar , yoldan ve sonradan katılacaklar aşağıdaki numaradan ulaşabilirler.
Serdar Özkilitçi : 90-544-4178813
Gökhan Polat : 0554 202 89 88
Ayrıntılı Bilgi : kulübüzün sitesinden ziyaret edip ögrenebilirsiniz..
YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
34 EU 191
Merhaba arkadaşlar ben tokatlı değilim fakat tokatı severim hatta sanırım bu sene tokata deplasmana gelebilirim sivaslıyım.. Arada fazla bir mesafe yok hemşeri sayılırız )Motorum yok ancak motoru aldığım zaman gezeceğim ilk yer tokat olacak
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Selamlar Tokat MT seneye yaza ordayım inşallah
[B]Motosiklet Kullandığım İçin Farklı Değilim,[COLOR="Red"] Farklı Olduğum İçin Motosiklet Kullanıyorum ..!![/COLOR][/B]:bounce:
Tokat MT uyuyo muu?? hiç bi etkinliğiniz yok gibi
[B]Motosiklet Kullandığım İçin Farklı Değilim,[COLOR="Red"] Farklı Olduğum İçin Motosiklet Kullanıyorum ..!![/COLOR][/B]:bounce:
Merhaba arkadasLar ;
Tokat'ta bir tane cbr 600f buldum. nasipse almayı düşünüyorum. acaba motor hakkında bilgisi olan var mı aranızda ?
kırmızı siyah 2005 model; cbr 600f ; sahibinin adı FATİH ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
TOKAT MT UYUYOOO bi tokatlı olarak üzüldüm dogrusu...
merhaba arkadslar ben tokatlı delim ama agustosa kadar tokattayım. bi sorum olucak neden böle bi bulusma felan düzenlemiyorz?
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
bende Turhaldan eski bi motorcuyum,motorumda yeni üyeliğim de,gezilere hazırım,arkadaşlar,yeterki yol uzun ve manzaralı olsun. tüm motorculara kazasız belasız günler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)