Arkadaşlar Tokat'ta motorcu montu ve eldiveni satan yer varmı?
Orduya giden gurup yeni bir gezi için plan yapıyor mu?
Hafta sonu için bir programınız varmı?
Arkadaşlar Tokat'ta motorcu montu ve eldiveni satan yer varmı?
Orduya giden gurup yeni bir gezi için plan yapıyor mu?
Hafta sonu için bir programınız varmı?
bilmiyomda bu havada gezi düzenleyen olursa walla banada haber versinler geziden geldikten sora kendilerini şöle bi görmek isterim :D
Tüm Tokat lı motorcu arkadaşların Kurban Bayramını kutluyorum.
...Tüm MT TOKAT ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
arkdaşlar bende tokaltıyım eskişehirde yaşıyorum
tokat lı arkadaşlar sayın MOD umuz müdürümüz FORRAP vatani görevi için tokat a geldi bir süre size emanetimizdir sizinde ona en iyi şekilde ilgi GÖSTERECEĞİNİZDEN şüphemiz yok bize bilgi ulaştıkça size birliği konusunda bilgi vereceğiz SAYGILAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Forrap ımızı ziyaret ederseniz seviniriz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Kendinize ve modumuza iyi bakın arkadaşlar...
...Sergerdan...
açık adres elimize geçtiğinde size bildireceğiz ilçelerde olduğunu sanmıyorum acemi eğitim merkezde olmalı bence
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
20-04-2008(pazar) Tarihinde sanırım tokat'ta motosiklet yarışları düzenlenmiş ve yapılmış. Bilgisi olan varmı ?? Benim çarşamba günü haberim oldu, merak ettim. Yine olacakmı olacaksa tarih falan yaza bilirmisiniz ?? Müsait olursam gelmeyi düşünüyorum. Seyretme amaçlı. Şimdiden sağolun...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Tokatlı arkadaşlar!! Bir bilgisi olan yok mu yav ??
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
beyler dün 60 plakalı 3 motor trabzonda gördüm tam donanımlı çıkmışlar yola varmı bilginiz bizdenlermi acaba??
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
TOKAT MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
slm millet forumda yeniyim aslında antalyadan yeni geldim aslen tokatlıyım orda baya toplanırdık filan burda olmuyomu olursa haberim olsun herzaman hazırım..!!!!
a.s hoşgeldin kardeş eger öyle bi durum olursa buraya yazarız yazın inş olur
tokatMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)