tokatlılar neredesiniz yahu ? ben motoru aldım . gezi falan olursa haberim olsun çağırın akşama kadar dükkanda can sıkıntısından ölüyomn falla.
killersnake89@hotmail.com orda yoksam 0544 960 75 66
tokatlılar neredesiniz yahu ? ben motoru aldım . gezi falan olursa haberim olsun çağırın akşama kadar dükkanda can sıkıntısından ölüyomn falla.
killersnake89@hotmail.com orda yoksam 0544 960 75 66
tokatta sağına bak motosiklet , soluna bak motosiklet her yerde motosiklet ama sitede bitek ben varım bi tokatlı olarak.
başlarım bööle işe haa :@
ks89 kardeş merhabalar tokatta motor çok motorcuda çok ama genelde motorcu kitle çalışan grup zannederim arkadaşların zamanları yok tıpkı benim gibi geçen mail adresini yazmışsın foruma aldım kaydettim ama msn açmıyosun galiba neyse kendine iyi bak motorun da güzelmiş hyrlı olsun keyifli sürüşler sana
Merhaba.
Bu hafta cumartesi günü yani 4/08/2007 tarihinde motorum ve ben ikimiz Adana dan memleketim Niksara doğru yola çıkacağız. Yaklaşık 800 km yol. Adana-Niğde-Kayseri- Sivas-Tokat üzerinden Niksar a gitmeyi planlıyorum. Daha önceden de Ordu dan aynı güzergah tan Adana ya gelmiştim. İnşallah kazasız belasız bir yolculuk olur benim için.
tüzemen naptın geldinmi tokata bi haber verseydin
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ar-gezisi.html
gezi yazım burada
okudum abi inş. burda tokatlılar sayısı artarsa beraber karadeniz turuna bile çıkarız. Allah o günleride göstersin.
Biz De Tokat/almus Ta Motorsikletli Gençler...
Ancak yol boyunca ve Niksar da ve hatta Tokat ta dikkatimi çeken bir şey oldu. Maalesef hiçbir motosiklet kullanıcısında kask görmedim. Gördüysem de başında değildi. yani 20 motosikletliden ancak belki 1 tanesi kask takıyordu. Böyle görünce üzüldüm. Hatta Niksar da soracağım bir trafik yetkilisine dahi rastlayamadım. Denetimsizlik had safhada ama maalesef bizlerde denetim olmasa dahi kask takma bilincinde değiliz. Samimi olduğum birkaç kişiye sorduğumda da abi kask takarsam beni tanımazlar diye komik cevaplar aldım. Demekki insanoğlunun beyin kemikleri asfalttan daha sağlam ki kask ihtiyacı duymuyorlar.
Lütfen iş işten geçmeden kask takalım arkadaşlar hergün kaza heberleri alıyoruz bunlardan biri de biz olmayalım.
sevgilerimle.
doğru soyluyorsun abi. en yakın zamanda kask alacağım.
slm arkadaşlar ben sedat tokatlıyım mondial 151 rs kullanıyorum
ayrıca 15 yaşındayım yaa 151 likleri nasıl güçlendirebiliriz bilen warmııı ?==
Arkadaşlar aranızda Hyosung GT250R kullanan varmı tokatta bayii si varmış göreniniz gidip inceleyeniniz varmı biraz bilgilendire bilirmisiniz beni Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın MT Sivastan selamlar saygılar
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kanka 151 rs zaten atik motor kullanmayı iyi öğrenirsen göreceksin.
baba özel msj attım yardımcı olurum tokattan almaya karar verirsen
2. el mondial 151 rs aranıyor tokat merkezde olmak şartıyla işte msn m gamelim_@hotmail.com satcaksanız bana ulaşın
rs olursa satılık haber veririm msn ini aldım kardeşim...
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
the lancet kardeş çok iyi hyosung gt250 r. ben henüz binmedim ama son modifikasyonlarla donatılmış çift siln. seri bir makina tam turing (şehiriçi vs.) modeli. ben tavsiye ederim ARZU BİSİKLET bayisi bir arayıp sor istersen fiyat şartları vs. yinede yardımcı olmaya çalışırım kendine iyi bak
bu arada ks89 kardeş tanışmak nasip olmadı bi türlü belki tanıştık birbirimizi bilmiyoruz yamaha nın ordu gezisine gelmişmiydin_? msn nide kaydettim ama hareketli çoğunlukla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)