Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

[Tokat - MT]

REKLAM ALANI
    ks89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    tokatlılar neredesiniz yahu ? ben motoru aldım . gezi falan olursa haberim olsun çağırın akşama kadar dükkanda can sıkıntısından ölüyomn falla.

killersnake89@hotmail.com orda yoksam 0544 960 75 66

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    tokatta sağına bak motosiklet , soluna bak motosiklet her yerde motosiklet ama sitede bitek ben varım bi tokatlı olarak.

başlarım bööle işe haa :@

Motosikleti
    kawasaki gpx 600 R

mrb

ks89 kardeş merhabalar tokatta motor çok motorcuda çok ama genelde motorcu kitle çalışan grup zannederim arkadaşların zamanları yok tıpkı benim gibi geçen mail adresini yazmışsın foruma aldım kaydettim ama msn açmıyosun galiba neyse kendine iyi bak motorun da güzelmiş hyrlı olsun keyifli sürüşler sana

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Merhaba.
    Bu hafta cumartesi günü yani 4/08/2007 tarihinde motorum ve ben ikimiz Adana dan memleketim Niksara doğru yola çıkacağız. Yaklaşık 800 km yol. Adana-Niğde-Kayseri- Sivas-Tokat üzerinden Niksar a gitmeyi planlıyorum. Daha önceden de Ordu dan aynı güzergah tan Adana ya gelmiştim. İnşallah kazasız belasız bir yolculuk olur benim için.

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba.
    Bu hafta cumartesi günü yani 4/08/2007 tarihinde motorum ve ben ikimiz Adana dan memleketim Niksara doğru yola çıkacağız. Yaklaşık 800 km yol. Adana-Niğde-Kayseri- Sivas-Tokat üzerinden Niksar a gitmeyi planlıyorum. Daha önceden de Ordu dan aynı güzergah tan Adana ya gelmiştim. İnşallah kazasız belasız bir yolculuk olur benim için.
    tüzemen inşallah kazsaız belasız buralara gelirsin. yolun açık olsun tekerlerin düz basssın . inşallah yolda bi sorun çıkmaz ite köpeğe dikkat !

Motosikleti
    Alıntı ks89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüzemen inşallah kazsaız belasız buralara gelirsin. yolun açık olsun tekerlerin düz basssın . inşallah yolda bi sorun çıkmaz ite köpeğe dikkat !
    teşekkür ederim ks89. benimde temennim o. tek başına risk biraz fazla ama Allah kazadan beladan esirger inşallah

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    tüzemen naptın geldinmi tokata bi haber verseydin

Motosikleti

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    okudum abi inş. burda tokatlılar sayısı artarsa beraber karadeniz turuna bile çıkarız. Allah o günleride göstersin.

Motosikleti
    Honda CBX250 Twister
    Biz De Tokat/almus Ta Motorsikletli Gençler...

Motosikleti
    Ancak yol boyunca ve Niksar da ve hatta Tokat ta dikkatimi çeken bir şey oldu. Maalesef hiçbir motosiklet kullanıcısında kask görmedim. Gördüysem de başında değildi. yani 20 motosikletliden ancak belki 1 tanesi kask takıyordu. Böyle görünce üzüldüm. Hatta Niksar da soracağım bir trafik yetkilisine dahi rastlayamadım. Denetimsizlik had safhada ama maalesef bizlerde denetim olmasa dahi kask takma bilincinde değiliz. Samimi olduğum birkaç kişiye sorduğumda da abi kask takarsam beni tanımazlar diye komik cevaplar aldım. Demekki insanoğlunun beyin kemikleri asfalttan daha sağlam ki kask ihtiyacı duymuyorlar.
    Lütfen iş işten geçmeden kask takalım arkadaşlar hergün kaza heberleri alıyoruz bunlardan biri de biz olmayalım.
    sevgilerimle.

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    doğru soyluyorsun abi. en yakın zamanda kask alacağım.

slm arkadaşlar ben sedat tokatlıyım mondial 151 rs kullanıyorum

ayrıca 15 yaşındayım yaa 151 likleri nasıl güçlendirebiliriz bilen warmııı ?==

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Arkadaşlar aranızda Hyosung GT250R kullanan varmı tokatta bayii si varmış göreniniz gidip inceleyeniniz varmı biraz bilgilendire bilirmisiniz beni Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın MT Sivastan selamlar saygılar
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    kanka 151 rs zaten atik motor kullanmayı iyi öğrenirsen göreceksin.

baba özel msj attım yardımcı olurum tokattan almaya karar verirsen

2. el mondial 151 rs aranıyor tokat merkezde olmak şartıyla işte msn m gamelim_@hotmail.com satcaksanız bana ulaşın

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    rs olursa satılık haber veririm msn ini aldım kardeşim...

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
    Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
    -Bizleri farkedin artık!" diye.
    Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    kawasaki gpx 600 R
    the lancet kardeş çok iyi hyosung gt250 r. ben henüz binmedim ama son modifikasyonlarla donatılmış çift siln. seri bir makina tam turing (şehiriçi vs.) modeli. ben tavsiye ederim ARZU BİSİKLET bayisi bir arayıp sor istersen fiyat şartları vs. yinede yardımcı olmaya çalışırım kendine iyi bak

bu arada ks89 kardeş tanışmak nasip olmadı bi türlü belki tanıştık birbirimizi bilmiyoruz yamaha nın ordu gezisine gelmişmiydin_? msn nide kaydettim ama hareketli çoğunlukla..

Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    Alıntı salih_ulubay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada ks89 kardeş tanışmak nasip olmadı bi türlü belki tanıştık birbirimizi bilmiyoruz yamaha nın ordu gezisine gelmişmiydin_? msn nide kaydettim ama hareketli çoğunlukla..
    salih abi tanışalım inşallah snn msn varsa özelden at ekliyim belki eklememişimdir akşamları bakabiliyorum msn e belki ondan da olabilir.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler