Sivas mt dende Tokat'a sevgiler
Sivas mt dende Tokat'a sevgiler
bu yaz allah nasip ederse izmir tokat yapmayı düşünüyorum.
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Bütün Tokat'lılara selamlar. Tahminimce 5 temmuz gibi Tokat'ta olacağım, askerlik nedeni ile. Tokat'taki askerlik durumu nasıl, askeriyeler şehir merkezine yakın mı. Kısacası nasıl biyer, ormanlık mı, düzlük mü. Gerçi acemi birliği fazla durmicam ama olsun. Özele mesaj atarsanız sevinirm.
Tokat Mt Üyelerİ Hepİnİze Selam. Özledİm Şİmdİden Tokat I. GÖrÜŞmek Üzere Yİne
İzmir'den hemşehrililerime selamlar.
slm hayırlı olsun bende amasya merzıfonluyum tokat zılede abım okudu takat zıleden bı motor aldım dehset tı bende sızlerı desteklıyorum ha tokat ha merzıfon demı
Selam arkadaslar Bende Tokat Niksar doğumluğum. Yazları geliyorum niksara. Su anda kocaeli /gebze /darıcada oturmaktayım. Görüşmek dileği ile herkese kazasız belasız keyifli sürüşler !
selam hemserilerim ben bu sıralar hataya dogru gidiyorum memleketimden ayrı kalıyorum..insallah seneye okul bitince motorumu alıcam insallah banka kredileri biraz düşerde hyosung gt250r alırım.yoksa kanuni 200e talim
bu arada GOPREİS motordan memnunmusun?? sitede pek olumlu yorumlar yok
ilk bu motoru gözüme kestirdim ama cok sorun cıkarıyormus.ALMAKTAN VAZGECTİM..ve hyosung gt250r almayı düşünüyorum parayı denklestirebilirsem...insallah seneye temmuzda alıyorum
Herkese Merhaba . Bize ait bi bölüm açmışlar. Allah razı olsun .
Tokat ı görünce sevindim. geldim hemen sabırsızlamış bazı arkadaşlar yaa. tamam geldik
Bundan sonra beraberiz inşallah . bu forum bnm bundan sonra
Bu aRada Adım Mustafa . Kişisel Motorum şu anda yok . zebrayla idare ediyorum . YBR almayı düşünüom. ama fikrim değişebilir.
herkesin bayramı kutlu olsun . pek takılan yok tokattan ama olsun
hayırlı bayramlar tokat mt.tokatta ki arkadaşlar bir organizasyon yapıp resim gönderinde bizde neşemizi bulalım?
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
aga burda gezi yapacak adam yok hiç giren çıkan yok msj bırakan da yok. millet mt tokatta adam yok diyip unutmuşlar burayı ...
Hey Heyyyyy size diyoruuuuuum Tokat Buradaaa :D gelirler birazdan :D
slm arkadaslar. Tokat ta 6 senem gectı. motorumuda ordan aldım. ve hala 60 plaka. umarım tekrar görüşürüz. ve biraraya gelmek istiyorsanız sizlere kardeşlerbike dan İlkay abiyi öneririm. Tanısın motorcu olmanın keyfine varın. güvenin bana...
baba kardeşler bike nerde motorcuların çoğunu tanırım merkezde ama ilkay abiyi tanıyamadım :( ama şu motoru alırsak Allah'ın izniyle tanışırız
gezi yapacak adam yokki abi burda bee
Tokat'taki tüm motorcu hemşerilerime selam..
Turhallı Tencere......
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
a.s tencere
turhalda 1 dönem okudum . güneş pansiyonda kalmıştım
güzel memleket
slm tokatlı kardeslerim.ben turhaldan haşim.su an istanbuldayım .okuyorum.ama her tatilde geliyorum turhala.motorlarım (kanuni ve peugeot cobra) da turhalda zaten.inş ehliyeti alınca istanbula götürecem.
herkeze slm güzel bi forum ve ben tokat zieldenim aranızda zileli varmı ve tokatlılar içinizde kanuni racer200 satan varsa cvp yazsın alcam ist vilan buldum ama getirmesi zor o yüzden tokat ve cevresinden alcam varsa başlık açsın ve tüm tokatlılara selamlar
arkadaslar bende tokat nıksar da dogmus bırı olarak burdayımm herkese kolay gelsın
bende geldim tokatdan olup ve tokat ilcelerinde gezintiye varmısınız ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)