selam tokatlı hemşerilerim ben turhallıyım ve şuan izmirde oturmaktayım herkese saygılar ve selamlar
selam tokatlı hemşerilerim ben turhallıyım ve şuan izmirde oturmaktayım herkese saygılar ve selamlar
selam tokatlılar bende izmirde oturuyorum turhallıyım izmir mt grubundayız çok kalabalığız umarım sizde bizim gibi yakın zamanda kalabalık olursunuz. iyi şanslar
umarım kitleniz artar sevgili tokatlı dostlarım saygılar... sevgiler...
Hemşehrilerime selamlar.Adana dayım Niksar lıyım.
Adana MT çok faal her hafta sonu gezi düzenliyoruz.Aralarında da ben varım Tokat lıları temsil ediyorum.inşallah yazın görüşürüz orda.
Selam arkadaşlar 3 hafta kadar önce Tokat"taydım orda da racingci arkadaşlarla biraz muhabbet ettik dikkat ettiğim nokta şu Tokat'ta o kadar motor gördüm 100 motor gördüysem sadece bir pizzacı da bir de başka bir motorcuda kask gördüm, ama gördüğüm ve muhabbbet etiğim yaklaşık 6-7 racingcide (biri hariç) hepsinde kask vardı, selamlar ve sevgiler
Gazcı Team
merhaba babalar. ya ne kadar sevındım walla aylardır buradayım tesadufen rastladım ama ben nıksarlıyım ve su an da nıksarda ıkamet edıyorum. bulusmak dıleklerımle. her turlu etkınlıgınızde warım. TÜZEMEN YAZINIDA yenı gordum nıksara gelırsen goruselım msn ım war ıstersen goruselım
turlabo plakan nıksar plaka nıksarlımısın
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Sevgili Tokat'lılar,
Tokatta doğmadım, hiçte bulunmadım,Tokat'lı da tanımadım derken, bir de baktım ki bizim grubun yakışıklıları Tokat'lıymış.
Hepinize merhaba
Şuraya bir kaç Tokat fotoğrafı da koyarsanız sevinirim. Sayenizde görürüz oraları...
Tekeriniz düz bassın, yolunuz açık olsun dostlar....
evet arkadaslar etkınlıklere yavastan baslıyacaz artık. gezi onerılerı olanlar yazsınlar cogunluga uyalım ve cıkalım...
arkadaslar bu gün tek basıma Nıksar ılcesı Güzelyayla koyu festıvalıne gıttım. Manzaralar ve hava harıkaydı hafıf sisli ve sıcak. ee severmısınız bılmem ama sahnedede ıbrahım tatlıses vardı. iyi oldu matrak oldu ama yanımda en azından 1-2 motorcu kardesımolsaydı cok ıyı olurdu bıde unutmadan . egzost tumun vıdaları cortlamasaydı. 90 100 km hızla gıderken onume bir traktor cıktı, bende gazı kesınce egzost 2 sefer patladı benımde ılk karsılastıgım bı olay. hemen sehadet getırdım ama Allah tan bı sey olmadı sadece Nıksara kadar 151rs olarak degılde helıkopter olarak dondum. felaket bı ses vardı
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Geçmiş olsun,voldemort adlı üyeden alıntı
Helikopteri ucuza mal etmişsin Helal olsun
voldemort evet niksarlıyım.sülalem de niksarda.niksara gelince görüşürüz.ibo dün akşam söyledi niksarın güzelliklerini tv de
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
izledim ibrahım tatlı beyı
mukemmeldı
06 mayısta tokata yola çıktım memlekete. şenlikler vardı.baya bi güzel geçti
istenbula dogru yola çıktım,bi ballıca magarasını göreyim dedim.ordan ver elini amasya,tepeden bi amsyaya baktım,sonra tam gaz istanbul
güzel geçti ama çok yagış vardı.
bu tam gaz motosiklet lemi onu anlamadım .şimdi tokat ta olmak vardı
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
protez insan aç bıraz olayı tek basınamı geldin nasıldı yol basından neler gectı yoksa istanbulda verdın gazı buradamı kestın anlat baba anlat anlat. sen oyle bı anlatmısınkı benım işe gidip gelmem daha maceralı oluyo
ben izmir/karşıyaka lıyım ama sizleri destekliyorun yolunuz açık şans sizinle olsun, mt.izmir adına selamlar
tokat seni özledim
sevgili motosiklet tutkunu dostlarım il guruplarına MT Sivas eklendi ilgi ve bilgilerinize sunulur... hepinize kazasız sürüşler dilerim
marko abi (okram) tokatlı olduğumu bilmiyomuydun , sorsaydın sölerdim be yav o iki yakşıklı bizdik dimi abi. İZMİR mt den TOKAT'a sevgiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)