Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

[Tokat - MT]

REKLAM ALANI
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel maşallah
    öle . . . o deilde tokatı özledim yaw =)))) deli gönül bin motora tokata git diyor ^^

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 150 mc
    gel valla eyce olur

rtst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çelik 250
    sa agalar bende havalar iyi oldu gerçi tokatın havası belli olmuyort ama haftaya motorumu erzincandan kapıp geliyorum bi gezi düzenleyelim hep beraber

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tanıdık olma ihtimali sıfır...Neden sıfır...Ben Turhal'da oturuyorum.Ben de önlisans kpss ye hazırlanıyorum.Senin motor hyosung 250r nasıl memnun musun?
    allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin soyadaşım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/

Motosikleti
    mondial 150 mc
    olabilir...valla

Motosikleti
    çelik 250
    ŞU KASKSIZ DOLANANLARA BİRŞEY OLACAK DİYE BEN KORKUYORUM. BİRDE MİGROSUN ORADA 600RR A TURUNCU TUVALET TERLİKLERİ İLE BİNİP DOLANAN KİM BİLEN VAR MIDIR VARSA SÖYLESİN HİÇ SOŞ DURMUYOR
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı rtst adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ŞU KASKSIZ DOLANANLARA BİRŞEY OLACAK DİYE BEN KORKUYORUM. BİRDE MİGROSUN ORADA 600RR A TURUNCU TUVALET TERLİKLERİ İLE BİNİP DOLANAN KİM BİLEN VAR MIDIR VARSA SÖYLESİN HİÇ SOŞ DURMUYOR
    600rr a tuvalet terlıklerıyle bınen koptum bu cumleye ya

Motosikleti
    çelik 250
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600rr a tuvalet terlıklerıyle bınen koptum bu cumleye ya
    sadece tuvalet terliği ile binen değil ki bir tane de tricolor var ona da şu inşaat çizmeleri var ya onunla binen bir genç arkadaş var sarı olanlarından. ya millet motoru yaptırmak için sanayide ustaya götürüyor çırak çalıp 1-2 tur atıyor. ya da anlam veremedim:

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    arkadaşlar hadi şu tokat MT yi biraz canlandıralım geçen gün 2 motor pazar değirmendere/ballıca mağrası/kaz gölü/büyükyıldız köyü falan gezdi acayip zevkliydi ama biraz daha kalabalık olursak daha güzel olur ben toplanıp mangal falan yapalım derim hem tanışmış oluruz müsait olduğunuz bir gün var mı organize olalım

Motosikleti
    çelik 250
    Alıntı rtst adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece tuvalet terliği ile binen değil ki bir tane de tricolor var ona da şu inşaat çizmeleri var ya onunla binen bir genç arkadaş var sarı olanlarından. ya millet motoru yaptırmak için sanayide ustaya götürüyor çırak çalıp 1-2 tur atıyor. ya da anlam veremedim:
    valla kardeşim ben senin yanına uğrayacam bugün bi tanışalım uygun olunca etkinlik filan yaparız ben gündüz otelin hemen orada oturuyorum. forumda geçen yazmıştın ben senin dükkana geleyim de tanışalım bi en azından şimdilik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hadi şu tokat MT yi biraz canlandıralım geçen gün 2 motor pazar değirmendere/ballıca mağrası/kaz gölü/büyükyıldız köyü falan gezdi acayip zevkliydi ama biraz daha kalabalık olursak daha güzel olur ben toplanıp mangal falan yapalım derim hem tanışmış oluruz müsait olduğunuz bir gün var mı organize olalım

valla kardeşim ben senin yanına uğrayacam bugün bi tanışalım uygun olunca etkinlik filan yaparız ben gündüz otelin hemen orada oturuyorum. forumda geçen yazmıştın ben senin dükkana geleyim de tanışalım bi en azından şimdilik.

Motosikleti
    Sym joymax250i
    rtst ile tanıştık darısı diğer arkadaşlara milletttt uyanın yaz geldi çekelim motorları takalım kaskları fulleyelim depoları uyumayınnnn

Motosikleti
    çelik 250
    evet tanıştık geldim yanına anca gelebildim eve hava hafif rüzgarlı turhal yolunda onun dışında kask ı taktın mı tırıs gidiyorsun. akşam fener bjk maçını izleyip yine vururum kendimi yollara. seni de beklerim onur

Motosikleti
    Sym joymax250i
    akşam ufak bi işim var allahtan bi sebep çıkmazsa işim bittikten sonra ararım seni şöyle manzaralı bi yere gideriz

Motosikleti
    çelik 250
    akşam ufak bi işim var allahtan bi sebep çıkmazsa işim bittikten sonra ararım seni şöyle manzaralı bi yere gideriz
    kardeşim aramanı bekledim de işin bitmedi heralde yarın da benim saat 3 gibi maçım başlayacak maç bitince bi duşumu filan alırım müsait olursan yavaştan bi turhala doğru yollalanalım ya da pazar a doğru da olabilir.

Motosikleti
    Sym joymax250i
    evet dün işim baya uzadı gece 11 gibi bitti o saatten sonra da aramak istemedim ben salı günü yada çarşamba günü full time boş olurum inşallah malum çalıştığım için fazla boş vaktim olmuyor gideriz tabi turhala doğru hatta gelen olursa diğer motorcu arkadaşlarıda davet edelim

Motosikleti
    çelik 250
    evet dün işim baya uzadı gece 11 gibi bitti o saatten sonra da aramak istemedim ben salı günü yada çarşamba günü full time boş olurum inşallah malum çalıştığım için fazla boş vaktim olmuyor gideriz tabi turhala doğru hatta gelen olursa diğer motorcu arkadaşlarıda davet edelim
    ben bugün saat 6 gibi filan boş olurum yarın da akşam da 5 e kadar hastanedeyim. akşamları istediğin zaman çıkabiliriz kardeşim. gece gündüz istediğin zaman da arayabilirsin sıkıntı yok msonuçta her ne kadar ihtiyar da olsam öğrenciyim geceler bize güzel.

Motosikleti
    Sym joymax250i
    tamam akşama benden haber bekle kimseye söz verme

Motosikleti
    çelik 250
    tamam akşama benden haber bekle kimseye söz verme
    tamamdır anlaşıldı kardeşim.

Motosikleti
    Sym joymax250i
    rtst sabah geç kalma

Motosikleti
    çelik 250
    rtst sabah geç kalma
    ben hala netteyim takılıyorums aat 2 buçuğa geliyor 10 dk sı kalmış. uyandırırsanız yağlı yemeye geleceğim)

Motosikleti
    çelik 250
    Beyazıt60 arkandan geliyordum baktım benzin bitti tam ışıklarda allahtan benzinci yakındı sende bastım geldim de kaskın halini biliyorsun gözüme böcükler doldu:(

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler