tüm SAMSUN LU motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.
GAZİANTEP MT
tüm SAMSUN LU motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tüm MT SAMSUN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Samsunlu hemşerilerim nerelerdesin
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Çok fazla yazmasamda hemen hemen her gün buralara takılırım. Ben buradayım.
arkadaşlar kendi aramızda gurup kurduk ,her cuma akşamı samsun fuar içi metaş spor tesislerinde toplanıyoruz...kapımız herkese açık... bu hafta çiğ köfte yapacam ellerimle... gelmek tanışmak isteyen olursa ordayız..cuma saat 19 00 dan sonra...
merhaba abiler bende burdayım mobiletimle sizin arkanızdan gelmeye çalışırım artık ama yaza ii bişey almayı düşünüyorum yoksa delircem yani
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Hoşgeldin Compact5555. Hayırlı olsun.
La liberta non ha prezzo !
arkadaşlar motosikletimi yeni aldım çömezim ama aranıza katılmak istiyorum samsunda yaşıyorum sizlere katılmak isterim teşekkür...
Selam arkadaşlar,
125 lik bi scooter aldım 2 gün önce. Artık bende aranızdayım. samsunda da motor sayısı az değil ama sanırım işin bu tarafı ile ilgilenen az sanırım. Bu sitede bile beklediğim kadar samsunlu motorcu göremedim.
Hadi hareketlendirelim burayı.
Msn adresim var
tüm samsunlu arkadaşlar
ulaşın bana, artık organize olalım
Arkadaşlar 10 gün önce İzmitte Regal-Raptor DD250-9B ( T gidon,metalik gri ) modelini aldım.Artık Kocaelinde de motorum var. 10 günde 1000 km üzeri yol yaptım Sapanca,Marmara Ereğlisi... gezdiğim yerlerin birkaçı. Artık herşehirde bir motosikletim var yaşasın özgürlük...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Sevgili motosikletsever arkadaşlar;
Komşu il olarak sizi de davet ediyoruz, Kastamonu MT de yayınlanan 1 Haziran Pazar günü yapılacak olan Safranbolu turu davetine göz atınız.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
slm arkadaşlar bende samsunluyum motorlara karşı sevgim oldukça yüksek inşallah sizlerle yakından tanışma fırsatı bulurum bütün samsunlulara selamlarımı iletiyorum
Merhaba arkadaşlar. Motor tutkunları selam olsun
Özcan Erduran
İnşaat Mühendisi
selam Samsun-MT.
gerçi topik gerilerde kalmış ama umarım cevap yazan çıkar.
kısmetse yarın motorla Çorum-Samsun yapıcaz. gelmişken nerelere gidelim nereleri gezelim ? sonra bi kask bakayım diyorum lazer lz6 falan o ayarda bişey. bulabilir miyim ?nerede bulurum ?
atakum haricinde yakın nerde denize girebilirim?
yani kısaca samsunda keyifli bi haftasonu nasıl geçiririz ?
tşk.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Samsun a en son msj 1 ay önce yazılmıstı.. valla o kadar motor var su Samsun da nerde miLLeti anlamadm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet ben en iyisi moto sohbete bi konu açıp sorayım.samsunlu arkadaşlara başka türlü ulaşamayacağız.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)