Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

[Samsun - MT]

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    beyler malum burda sel oldu. telefon bağlantımız gidik durumda. 2 gündür evle uğraşıyorum anca bitirdim.
    şuan yarışların yapılıp yapılmayacağı konusunda teyit almaya çalışıyorum. birazdan bilgi vermeye çalışacağım.

edit: yarın herhangi bir etkinlik olmayacakmış

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    Merhaba Samsun MT..
    Ben Rize MT'den Cem Burak.. Aslen Samsunluyum.. Rize'de yaşıyorum.. Şu an Samsun'dayım.. Gaziosmanpaşa'da.. Pazar veya pazartesi tekrar döneceğim.. Motoru getiremedik tabi Rize'den ehliyete 4 ay falan var.. yaşım Ocak'ta doluyor..
    tigermbz bugün dolaşırken bir hyosung gördüm siyahtı.. önünden tanıdım yoksa tamamen yarış motorunu andırıyor.. sesinden 250 olduğunu anladım.. seninki nasıl bilmiyorum..
    herkese selamlar..
    hemşolar kendinize çok iyi bakın.. kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı imacosfx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tigermbz bugün dolaşırken bir hyosung gördüm siyahtı.. önünden tanıdım yoksa tamamen yarış motorunu andırıyor.. sesinden 250 olduğunu anladım.. seninki nasıl bilmiyorum..
    herkese selamlar..
    hemşolar kendinize çok iyi bakın.. kazasız belasız sürüşler..
    samsunda siyah hyosung sahibi birini tanımıyorum, hiç görmedim açıkçası. bizimki kırmızı, şuan grenajları sökük durumda bi arkadaş sağolsun . öyle bir hoysung görürsen bizimdir

sayman55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS, F800 R, VERSYS 650, CBF 150
    merhaba tigermbz kardeş; sözü edilen siyah hysung sanırım çarşambadan emrah isimli bir arkadaşa ait. 2 haftalık 1450 Km. de shibinden com. da satılığa çıkartmış 7500.- YTL. Bende de 2006 model 2500 Km. de Honda CBR-125 R var, tkas teklif ettim, bakalım anlaşabilirsek olur inşaallah. Tabii hayırlısı diyelim. Bu arada sen makineyi biliyorsun ve de bu işin uzmanı gibisin, bana bu konuda bir önerin olurmu? Hemde bu vesileyle tanışmış oluruz. Görüşmek dileğiyle, kal sağlıcakla....

Motosikleti
    Ducati 797
    uzmanlık gibi bir iddiam yok. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bu motoru iyi kötü. bu arada ne gibi bir tavsiye istiyorsun. mümkün olan bir zamanda görüşürüz inşAllah.

Motosikleti
    yaşım (52) ve karekterim gereği sürat aramıyorum. Aradığım:
    - rahat ve gerektiğinde (sollamada ve sıkışma halinde) akselerasyon,
    - Şehir içi ve Şehir dışında (%50-50) yormayan,
    - Tercihen 250 cc. veya biraz üseri eknomik ve olabildiğince sorunsuz bir motor için öneriniz olurmu? SS. oluşundanmıdır bilmiyorum; Honda CBR-125 R kullanımına alışamadım, düşük devirde zayıf kalıyor. Şehir içinde de devirli kullanmak pek mümkün olmuyor. Sanki Hyosung 250 GTR bu beklentilerimi karşılıyacak gibi bir görüntü veriyor. Belki de yalnış klasmandayım, galiba ben naked veya enduru sınıfına bakmalıyım, ne dersiniz? Tabii bütçe ve albenisi beni cezbediyor......

Motosikleti
    Ducati 797
    bu tür konular hemen şunu al demekle olmuyor abi. fiziksel yapıdan tutta tecrübeye hatta karaktere kadar dikkate almak gerek.
    anlamanın tek yolu motorun üstüne binip sürmek. motoru boyaya soktum. işim bitince müsait bir zamanda buluşuruz denersin.

Motosikleti
    Alakana teşekkür ederim tigermbz kardeş. Dediğin gibi kısmet olurda görüşürsek daha detaylı krıtik ederiz, bu arada tüm islam alemiyle birlikte hayırlı ramazanlar dilerim.....

Motosikleti
    Minsk
    evet ben de siyah hyosung'u çarşamba taraflarında görmüştüm.. yavaş gitmesinin nedenini anladım galiba rodajda anlaşılan.. hayırlı ramazanlar Samsun MT.. Saygılar herkese.. Kazasız belasız sürüşler..

Selam arkadaşlar,
    Samsun'da Motosiklet Kulübü var. Başkanı Ömer Abanoz, Kurucu Başkanı Orhan Memiş. Sevgi, saygı ve anlayış çerçevesinde etkinlik ve geziler düzenlenmekte.

Motosikleti

bbxx

selam bbxx, mesajınızı biraz daha açmanız mümkünmü? Yani bu kulübün adresi, tel. no, web sitesi, faaliyetleri gibi hususlarda biraz ayrıntı verebilirseniz daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Teşekkürler.....

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
    Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
    -Bizleri farkedin artık!" diye.
    Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    honda cbr 1000r

slm

slm arkadaşlar sizlere bişe sorcam samsun regal raptor 250-9b bulabilirmiyiz ikinci el. ama fazla bir para veremem 2750-en fazla 3000ytl sizce bulabilirmiyiz
    hayat,ölümle kumar oynama sanatıdır.

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007

satılık motor

arkadaslar araba aldıgımdan dolayı motorumu satmak zorunda kaldım

honda tıtan cg 125 2007 6000 km de

mavı renk az kullanılmıs kaskolu altı ay kaldı

temız ve buayer

son olur fıyatı 3250 ytl almak ısteyenler

ramsal55@hotmail.com

msn adresınden ulasa bılırler

Motosikleti
    ZXMCO ZX150T-3
    Bende artık motor aldım inş. gezilere beraber gideriz hemşehrilerim...

Selam arkadaşlar ben de Samsun'luyum. Bir tane Honda Beat 102'lik var. Gezilere katılabilirim. Yazın hafta sonları çıkabilirim. Birlik olup gezmek güzel olacak ki, birçok grup oluşturmuş arkadaşlar var. MSNim : tuncay@parladi.org

Saygılar.

Motosikleti
    Minsk
    Samsun MT'ye Rize MT'den Selamlar Saygılar.. ya şaka bi yana siz de bizim gibisiniz
    Bi etkinlik yapın da görelim gadaşım yaa..

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    merhaba Samsunl'u arkadaşlar

ben Kastamonu'luyum. Samsun'dan motosiklet aldım. çok şanlısınız, kaliteli geniş güzel yolları var samsun'un. kıymetini bilin.

Kastamonu'ya işi düşen olursa haber edin.
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

Motosikleti
    Mondial 151RS
    merhaba bende Samsun'dayım
    motorum mondial 151 rs

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
    Kahramanmaraş MT

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler