Adım Dündar İSKENDER, 24 yaşındayım.Samsun 19 Mayıs Mah.sindenim( Adliye Tarafı ) baba tarafım Çarşambalı.Yazları Çarşambadayım genellikle.Bide kısmetse 17 temmuzda mezun olursam Jeoloji Mühendisiyim ( Kocaeli Üniversitesi )
Adım Dündar İSKENDER, 24 yaşındayım.Samsun 19 Mayıs Mah.sindenim( Adliye Tarafı ) baba tarafım Çarşambalı.Yazları Çarşambadayım genellikle.Bide kısmetse 17 temmuzda mezun olursam Jeoloji Mühendisiyim ( Kocaeli Üniversitesi )
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
teşekkürler arkadaşlar görüşmek dileğiyle...
...55VATAN41MEKAN...
Selam Samsunlulara, yakında bir organizasyona ne demeli?
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
@karagullenecati kısa da olsa tanıştık Ali'lerle kaçamak yapmışsınız habersiz sinopa gelmek olmadı.. birdaha birbirimizden haberdar olalım özelden sana telimi veriyorum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Arkadaşlar bugün (19.07.2007) mezun oldum artık JEOLOJİ MÜHENDİSİYİM akşam yola çıkıyorum Samsunda görüşmek dileğiyle...MT yi harekete geçirmek lazım...
...55VATAN41MEKAN...
Arkadaşlar Samsun'dayım Eylül 15 e kadar her türlü organizasyona varım nete pek giremiyorum motorumu özlemişim geziyorum bol bol.Perşembe Çarşamba'dan garajdan aldım 1 yıl çalışmamasına rağmen hemen çalıştı.Aldım Samsun'a getirdim.Bugünde Atakum tarafına sahil turuna gittik.Yeşilyurt AVM de molo verdik.Takılıyoruz dostumla işte
...55VATAN41MEKAN...
selam dunpa kardeş, anladığım kadarıyla aynı mahalledeeniz, yeni kariyerin için de tebrikler, ufak çaplı gezintilerde birlikte takılabiliriz, görüşmek dileğiyle iyi tatiller
selam arkadaşlar; sezon gitti gidiyor, bir gezi veya bunu da içeren herhangibir aktivite gerçekleştirme ihtimalimiz varmı acep? Ben kendi adıma böyle bir organizasyona ilk defa katılacağımdan her an hazırım, bilgi ve ilgilerinize arz olunur.
yakın zamanda samsunda drag yarışları planlanıyor. Türkiye çapında olacağından bahsediyorlar. ne zaman yapılacağı konusunda haberim olursa haber veririm. orda hep beraber görüşürüz
Yağrınki dragstar yarışlarına geliyoruz hey duydunuzmu samsun mt @karagullenecati akşama doğru seni arayıp kaç kişi geliceğimizi haber vericem
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
kutlarım sizi, yuh bize sözüm ona burda yaşıyoruz ama dragstarın nerde ve nezaman olacağını bilemiyoruz. birazda organizasyon eksikliği var belliki, yani tanıtım ve duyuru iyi yapılamamış demekki .Ayıp olmazssa ögrenebilirmiyiz yarın saat kaç ve nerde yapılıyor? tigermbz'in dediği gibi ulusal boyutta olacakmış doğrumudur?
valla @karagullenecati arkadaşım hafta içinde bana mesaj çekerek söyledi gelebilrseniz gelin diye ben kesin gidiyorum karagullenecatiyi daha aramadım ama akşam kaç kişi gelceğimiz kesinleşecek. Öyle arıyacam. yer samsun askeri hava alanı bende bilmiyorum nasıl gidileceğini buluruz elbet sabahtan yola çıkıcaz bakalım hayırlısı buluşmak için bana özelden telini ver organize olalım. gerçi orada üzerimde mt tşörtü olucak
beyler ben bile %100 emin değilim. ancak bugün teyit aldım ama geçen yıl bir gün önceden toplanmış kamp kurmuştuk. bu yıl bir hareketlilik yok. açıkçası ne kadar geniş çapta yapılacak (hatta yapılacak mı) artık şüphe içindeyim.
herneyse
edit
samsunlu racingçiler kendi aralarında eğlendiler
asıl organizasyon ayın 24 ünde olacakmış. yani gelemeyenler birşey kaçırmadı.
Evet beklenen buluşma gerçekleşti Sinop & Samsun MT buluşması
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post770577
@tigermbz dostum yardımlarından dolayı çok teşekkürler @karagullenecati sevgiler dostum 26sında tekrar organize olalım ben başlığı açtım bol resimli. birdahaki buluşma drag yarışlı olsun busefer he he
DUYRULUR ayın 26'sında 19mayıs havaalanında yapılacak drag yarışlara SinopMT geliyor. biz sabah 7 de hareket ediyoruz yakakentten karagüllenecati eşliğinde yola devam gelmek isteyen haber versin arkadaşlar buluşalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)