Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

[Samsun - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007
    Samsunda Ne Zaman Gezi Olacak 2007 Yilinda

Kardes Ben Bu Siteye Yeni Uye Oldum Adim Ramazan Gezilere Vs Organizasyonlara Katilmak Isterim Tanismakta Isterim Ama Benden Yana Tek Sorun Pazar Gunleri Calisiyorum Sali Gunleri Izinliyim Herturlu Faliyette Bulunmak Isterim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    slmlar olsun samsun MT
    bana yol gostercek bırılerını arıyom
    yakın bı zamanda eskısehırden motorla cıkıp fatsaya kadar gıtmeyı dusunuyorum..
    guzergah soyle: ankara - elmadag-kırıkkala-sungurlu-corum-merzıfon-samsun-carsamba-unye-fatsa..

bu yolu sectım kendıme..daha once kırıkkaleden ılerıye hıc gıtmedıgım ıcın merak ıcındeyım..yollar nası bılen warmı??
    yada kırıkkaleden sonra fatsaya gıtmek ıcın bana daha kısa bı alternatıf onerebılcek warmı??
    tesekkur ettım gorusmek uzere..

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    a.s
    çorum- merzifon-samsun yolu pek iyi değildir. samsun sahile indiğinden itibaren fatsaya kadar yollar gayet iyi, tamamı duble yol. fakat biriki noktasında ufak tefek çalışmalar devam ediyor.
    ne zaman gelecen.

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    malum oralara kadar gıtmek ıcın ufak tefek hazırlık gerekıyo..hazırlıklar bıter bıtmez cıkıcam yola..tahmınen temmuz ortalarında yolda olurum.. yola cıkmadan haber ederım zaten sıze gorusuruz samsunda

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007

Mt Il Gurubumuz

GERCI BEN 1 - 2 AYLIK UYEYIM AMA BIR SAMSUNLU OLARAK COK UZULUYORUM CUNKU SAMSUNDAN BU FORUNDAN KISILERLE GEZMEYI BIRAK TANISMA IMKANI BILE BULAMIYORUZ BU KONU ILE ILGILI TUM SAMSUNLU ARKADASLARIMIZIN ILGILERINI BEKLIYOR................

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Arkadaşlar şuan halen İzmitteyim ama 20 temmuz gibi Samsuna dönececeğim;bencede 1-2 faaliyet yapalım en azından tanışalım...
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007

ok

ok o zamana kadar beklerız ne yapalım

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007

Samsun

BEN GENE DOVMEYE DEVAM EDIYORUM BUGUN ÇARŞAMBA AVYACIK TARAFINA GEÇECEGIM GENE TEK BAŞIMA SAAT 11 SIRALARINDA SAMSUNDAN CIKACAGIM 4 GIBI GERI DONMEK UMIDIYLE AMA DEDIGIM GIBI TEK BASIMA CIKACAGIM

Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ve henüz makina almadım. Aklımda regal raptor dadwy 250e-9 var bu arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim. Ertem55 Samsunda regal raptor dadwy 250e-9'un servis ve yedek parça durumları nasıl? Ben Samsunluyum ama şu an Tokat ilinde görevliyim beni aydınlatırsan sevinirim.

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007

siradan55

VALLAHİ O MAKINEDEN SAMSUNDA OLDUGUNU ZANNET MIYORUM HIC GORMEDIM ADINI BILE YENI DUYDUM DERSEM BANA GULME SAKIN SAKINADA KIZMA AMA ŞU SAYFADA BULABILIRSIN

'' http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4030917 ''

UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR

Alıntı siradan55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ve henüz makina almadım. Aklımda regal raptor dadwy 250e-9 var bu arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim. Ertem55 Samsunda regal raptor dadwy 250e-9'un servis ve yedek parça durumları nasıl? Ben Samsunluyum ama şu an Tokat ilinde görevliyim beni aydınlatırsan sevinirim.
    BU ÜÇUNCU OLACAK AMA SAMSUNDAKI SERVIS YANTUR

BU SAYFAYDA BAK ISTERSEN BI ....

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4030917

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Regal Raptor'u Samsun'da Yantur satıyor. Servis ve parçasını bilmem ama bence çin malı motorlar içinde en kalitelisi.

Motosikleti
    HONDA CG 125 2007

Toplanma

Arkadas Ozir Dilerim Ama Bir Samsunlu Olarak Cok Uzuluyorum Samsunumuz Da Gezmek Ve Tanismak Amacli Hic Bir Faliyet Yapildigini Zannet Miyorum Gelir Bu Gidise Dur Diyelim Ve En Azin Dan Birbirimzle Tanişma Ve Ilerisinde Gezi Ler Duzenlemek Amacli Bir Falliyet Duzenleyelim
    Mt Il Grubuna Girern Arkadaslar Kendilerini Tanitir Bir Sekilde Yazi Yazsinlae En Azindan

Ben Ramazan 24 Yasindayim Atakentte Oturuyorum Hastanebasinda çalisiyorum Hond Cg 125 Im Ile Hafta Içi Sali Gunleri Her Faliyete Katila Bilirim Iki Hafta Da Bir Pazar Gunleri Her Turlu Faliyetlerde Buluna Bilirim Bu Kadar Ilgilenen Arkadaslar

Bu Sekilde Kendilerini Tanitir Bir Yazi Yazarlarsa Yeterli Olr Gibi Dusunuyorum

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

abıcım merhabalar mt grup acısından uzuldum kac bin nufusluk yer ama rekklam mı yok nıye duyruklmadıkı merak ettım koca sehırden en yakınınız sınop olarak mısafır etmek ısterız . bu arada samsunu tek gecerım harbı memleket en sevdıgım yerdır bu hafta sınu atakluım atakentteyım kırmızı gs200 gorursen tanısmak ısterım nasıl bulurum dersen ben kendımı bellı ederım 57 plaka 200 kırmızı motor gor yeterkı kıb gorusmekuzere

bırdeabıcım samsunda alısverıs pyapacagım ıyı bır motor servısı hem parca hem servıs yerı varmı bılıyorsan kesın yaz cunkı yarın aksam yola cıkıyorum bırdaha steye bakamayabuılırım :(:(
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    valla burda YANTUR var ama çok kazıkçı be. ben bir kaç kez bişeyler sormak için gittim almadan geri döndüm daha da ondan başka çok fazla yedek parça, aksesuar, malzeme bulabileceğin yer yok. adamın gözlerinin içinde gözbebeği yokta paranın üzerinde ki işaret ve resimler var, mübareğe parayı ver istediğini yapsın.

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    selamlar..geçenlerde samsunlu birçok arkadaş gelmiş sinopa kendilerini kanlıçaydaki lokantada görüyordum pazar günleri.burada da misafir etmek isteriz buyrun gelin
    zx-6r namı diğer 636...

Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

slm

bu yantur dedıgınız yerın adresı varmı geldıgımde bır bakım neler var yok en azından
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

Motosikleti
    şimdi yok
    bgeçen hafta sonu sinopa gelen bi kaç arkadaşla tanıştık samsundan o pazar güzel bir diyalog oldu ben bu hafta sonu samsuna geldim o ekipten bırı varkı vahdet usta o ayrı bişey ya ekol oldu benım için gunlerdır hasret kaldığım motorumun rolentı sesını bana dinletti
    o artık benım idolüm dü. samsunun en iyi ustasına selamlarımı yolluyorum haftaya yine sasundayım inşallah ve emice burçin abi ömer abi cumhur ibrahım abi yenı tanıştığım nuri herkese ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim sinop ta herzaman dost bir kapınız var
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bgeçen hafta sonu sinopa gelen bi kaç arkadaşla tanıştık samsundan o pazar güzel bir diyalog oldu ben bu hafta sonu samsuna geldim o ekipten bırı varkı vahdet usta o ayrı bişey ya ekol oldu benım için gunlerdır hasret kaldığım motorumun rolentı sesını bana dinletti
    o artık benım idolüm dü. samsunun en iyi ustasına selamlarımı yolluyorum haftaya yine sasundayım inşallah ve emice burçin abi ömer abi cumhur ibrahım abi yenı tanıştığım nuri herkese ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim sinop ta herzaman dost bir kapınız var
    evet benden de sevgiler ama atilla bi ibrahim ağbi görür bu yazdıklarımızı o ara sıra bakıyor muhabbet esnasında demişti olsun ama he he
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    vahdet usta ve emice ile tanıştınız demek

Motosikleti
    şimdi yok
    samsun o adama sahıp çıksın bence yoksa sahıp çıkacak insanlar var çok önemli bi insan bence samsun mt ye sevgili abilerime ve arkadaşlarıma selamlar haftaya inşallah oradayız
    hafta sonuna gelmeyi istiyoruz tekrar
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler