Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

[Samsun - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    devilcerkez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Selam SAMSUN-MT, Organizasyonlardan ne haber?
    Volkanyaldiz.com
    Mantık insanı ve motor sadece araç.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı emre.dervisoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Rahmetli Ertuğrul Kardeşimizin Kaza Mahkeme Tarihi 26 Nisan 2007 Tarihinde Alaçam-samsun' Da Başlayacak. Bilginize.. Gelebilen Arkadaşlar Mutlaka Orada Olalim. Ailesine Destek Verelim..
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-basliyor.html

Samsun - MT

Ertuğrul Öz'ün mahkemesine gidebilecek olan varsa mutlaka gitsin.

Motosikleti
    kymco venox
    samun mt diye bir oluşum olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar sadece samsun ilinden kayıtlı üye mevcut herhangi bir organizasyonda yok kimse tanımıyor birbirini ben ben burada iki kişi tanıyorum birisi rahmetli ertuğrul kardeşimiz birde mustafa var tiger varsa başkaları tanışalım artık birşeyler organize edelim samsun bu kadar küçük bir şehir değil

SHoCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaslar bende samsun ladık denım ama suan ıst deyım bur dakı lere elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum yazları gelıyorum samsuna ordada bır kac arkadasla tanısırsam bırseyler yaparsak guzel olur karadenızın enguzel yerı samsun

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı SHoCK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar bende samsun ladık denım ama suan ıst deyım bur dakı lere elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum yazları gelıyorum samsuna ordada bır kac arkadasla tanısırsam bırseyler yaparsak guzel olur karadenızın enguzel yerı samsun
    arkadaşım hoşgeldin öncelikle biraz kendini tanıtırsan daha faydalı olabilir samsun www.yakakent.net burada oturuyorum belki birçoğunuz samsunun bu cennet ilçesini bilmiyorsunuz ayrıca güzel bir organizasyon yapabillriz bir karadeniz turu mt deki arkadaşlarında bir çoğu bilmiyordur karadenizi düşüncesindeyim onlarada memleketimizi güzel bir şekilde tanıtmış olur uz

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    6 mayıs pazar günü bir aksilik olmazsa sinop mt samsun'dayız
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    yoldan karagüllenecatiyi de alın gelin.

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı karagullenecati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım hoşgeldin öncelikle biraz kendini tanıtırsan daha faydalı olabilir samsun www.yakakent.net burada oturuyorum belki birçoğunuz samsunun bu cennet ilçesini bilmiyorsunuz ayrıca güzel bir organizasyon yapabillriz bir karadeniz turu mt deki arkadaşlarında bir çoğu bilmiyordur karadenizi düşüncesindeyim onlarada memleketimizi güzel bir şekilde tanıtmış olur uz
    selam dostum nasılsın evet sana bu düşüncenle katılıyorum kesinlikle ama havaların birazdaha isinmasını beklıyoruz bizde bi organizasyon düşünüyoruz bu konuyla ilgili pazar günü görüşmek üzere kendine iyi bak tüm samsun mt ci arkadaşlara selam olsun

6 mayıs ta biz sinop mt bathu nun dediği gibi samsunda olacağız allah izin verirse ve samsunlu mt ci arkadaşlarla tanışmak isteriz selamlar

Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 mayıs pazar günü bir aksilik olmazsa sinop mt samsun'dayız
    kanka ben inanıyorum bu sefer ki gezimiz daha güzel olacak samsundan arkadaşlarda katılır bize süper olur valla
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    var 636
    anlaşıldı samsun mt den hayır yok biz samsundayız bugün arkadaşlar. sinop mt sevgiler
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    kymco venox
    anlaşıldı samsun mt den hayır yok biz samsundayız bugün arkadaşlar. sinop mt sevgiler
    Arkadaşlar istanbuldan yeni geldim yeni bağlandım nete tanışabilirdik evet ama size adres verdim insan bir uğrar değilmi yakakenti biliyorsunuz

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yoldan karagüllenecatiyi de alın gelin.
    beni unutmuşlar kardeş yaaa oysaki yazmıştım onlara adresimi daha önce sen nasılsın görüşmeyeli

Motosikleti
    Ducati 797
    beni unutmuşlar kardeş yaaa oysaki yazmıştım onlara adresimi daha önce sen nasılsın görüşmeyeli
    çok şükür. bugün yalnız kaldım ben de buralarda. öğleden önce biraz işim vardı ama öğlen sonrası boştum. gezecek kimseyi bulamayınca kalktım burdan bi abiyle (motora binmek istemediği için arabayla gittik) hayatımda ilk defa maça gittim 2-1 yenildi samsun. bidaha da gitmem zaten
    ben çağrımı yaptım ama dikkat etmemişler sanırım. halbuki seni de alıp gelseler takılacaktım bu sinop tayfasına.

Motosikleti
    şimdi yok
    Arkadaşlar istanbuldan yeni geldim yeni bağlandım nete tanışabilirdik evet ama size adres verdim insan bir uğrar değilmi yakakenti biliyorsunuz

Valla necati biz yakakent'e geldik sahilde geçende geldiğimiz aynı kahvenin önünde yarım saatten fazla durduk çay içtik sohbet ettik resim çekildik meydandaydık yanı hatta yakakente girerken yanımızdan bir motor geçti senin motora çok benziyordu 2 kişi vardı motorda selam bile verdik o motora ama oralı olmadı dostum bizim geldiğimizden illa haberin olur yanımıza gelirsin diye umduk ama olmadı başka bahara artık ne yapalım can sağlığı olsun

çok şükür. bugün yalnız kaldım ben de buralarda. öğleden önce biraz işim vardı ama öğlen sonrası boştum. gezecek kimseyi bulamayınca kalktım burdan bi abiyle (motora binmek istemediği için arabayla gittik) hayatımda ilk defa maça gittim 2-1 yenildi samsun. bidaha da gitmem zaten
    ben çağrımı yaptım ama dikkat etmemişler sanırım. halbuki seni de alıp gelseler takılacaktım bu sinop tayfasına.
    dostum biz necatiyi bulamadıkkı sen çağrı yaptım diyorsun ama karagüllenecati yi de alın yoldan yazından başka yazı göremedim adres veya mekan belirtseydiniz neden gelmeyelim dimi yani
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    Ducati 797
    öğleden önce işim olmasaydı ben sizi yolda görür takılırdım peşinize.
    özellikle necatiyi de alın dememin sebebi daha sonra katılacağımdan, irtibatımız olsun diyeydi.
    nasipse birdahaki sefere.

Motosikleti
    kymco venox
    dostum biz necatiyi bulamadıkkı sen çağrı yaptım diyorsun ama karagüllenecati yi de alın yoldan yazından başka yazı göremedim adres veya mekan belirtseydiniz neden gelmeyelim dimi yani [/QUOTE]

arkadaşlar yakakente gelmeden ilk köprüyü bilirsiniz herhalde tabi sinop dan gelirken ilk köprüden sola dönün limana girer o yol girişden 150 mt kadar ilerde sağ tarafda market var( bizim market) ben ordayım daima ayrıca yakakentte kime sorsanız söylerler beni zorluk çekmezsiniz adres konusunda 6 mayısda bizim hıdırellez şenlikleri vardı işler yoğun malum çıkamayabilirdim ama birdahaki sefere bir aksilik olmazsa organize ederiz yine burdan çıkarız dolaşırız sevgiyle kalın

öğleden önce işim olmasaydı ben sizi yolda görür takılırdım peşinize.
    özellikle necatiyi de alın dememin sebebi daha sonra katılacağımdan, irtibatımız olsun diyeydi.
    nasipse birdahaki sefere.
    mustafa nasılsın senin teli kaybettim demeyeceğim ama istanbulda telefonun üzerinden araba geçti numaralar gitti telefon numaranı öğrenebilirmiyim tekrar aliyle görüşecektik zamanım olmadı ayıp oldu ona karşıda fazerle takas düşünüyorduk belki bilgin vardır

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    organizasyonlarda buLunamamak kadar kötü bişi yok
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    Alıntı burdizo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    samsunlu hemşehrilerim.. sonunda aldım ..honda cbx250 twister bugün cbf600 le rumuzlu arkadaşımla bayağı bi gezdik..açtım ciğerlerini keratanın..

hayırlı uğurlu olsun. sıfır mıydı?

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Yapmayın yahu. Adam twister'i değiştirip ER6 alalı bile neredeyse 1 yıl olacak.

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    selamlar samsun mt. bu gun saat 12 gibi samsuna gelmek için yola cıkıcam. orada toplu olarak oturdugunuz takıldıgınız bır yer varmı. yarın benden baska 4 arkadasım daha gelecek motorlarıyla. Buraya yazın musaıt olyrsanız bulusalım. rüzgarınız bol ola...
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Motosikleti
    var 636
    3 chopper, bir cross samsuna geliyoruz yarın hava inşallah güzel olur

Motosikleti
    kymco venox
    3 chopper, bir cross samsuna geliyoruz yarın hava inşallah güzel olur
    arkadaşlar uzun zamandır girmedim siteye inan yeni görüyorum yazdıklarınızı keşke daha önce görebilme şansım olsaydı ben merkezde değilim ama sizin yolunuzun üzerindeyim en azından tanışma fırsatımız olurdu herneyse başka bir zamana kaldı artık bizde düşünüyoruz bu hafta sonu sinopa gelmeyi gelebilirsek sizlere yazarım

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler