Selam SAMSUN-MT, Organizasyonlardan ne haber?
Selam SAMSUN-MT, Organizasyonlardan ne haber?
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-basliyor.html
Samsun - MT
Ertuğrul Öz'ün mahkemesine gidebilecek olan varsa mutlaka gitsin.
samun mt diye bir oluşum olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar sadece samsun ilinden kayıtlı üye mevcut herhangi bir organizasyonda yok kimse tanımıyor birbirini ben ben burada iki kişi tanıyorum birisi rahmetli ertuğrul kardeşimiz birde mustafa var tiger varsa başkaları tanışalım artık birşeyler organize edelim samsun bu kadar küçük bir şehir değil
evet arkadaslar bende samsun ladık denım ama suan ıst deyım bur dakı lere elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum yazları gelıyorum samsuna ordada bır kac arkadasla tanısırsam bırseyler yaparsak guzel olur karadenızın enguzel yerı samsun
arkadaşım hoşgeldin öncelikle biraz kendini tanıtırsan daha faydalı olabilir samsun www.yakakent.net burada oturuyorum belki birçoğunuz samsunun bu cennet ilçesini bilmiyorsunuz ayrıca güzel bir organizasyon yapabillriz bir karadeniz turu mt deki arkadaşlarında bir çoğu bilmiyordur karadenizi düşüncesindeyim onlarada memleketimizi güzel bir şekilde tanıtmış olur uz
6 mayıs pazar günü bir aksilik olmazsa sinop mt samsun'dayız
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
selam dostum nasılsın evet sana bu düşüncenle katılıyorum kesinlikle ama havaların birazdaha isinmasını beklıyoruz bizde bi organizasyon düşünüyoruz bu konuyla ilgili pazar günü görüşmek üzere kendine iyi bak tüm samsun mt ci arkadaşlara selam olsun
6 mayıs ta biz sinop mt bathu nun dediği gibi samsunda olacağız allah izin verirse ve samsunlu mt ci arkadaşlarla tanışmak isteriz selamlar
kanka ben inanıyorum bu sefer ki gezimiz daha güzel olacak samsundan arkadaşlarda katılır bize süper olur valla
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
anlaşıldı samsun mt den hayır yok biz samsundayız bugün arkadaşlar. sinop mt sevgiler
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
çok şükür. bugün yalnız kaldım ben de buralarda. öğleden önce biraz işim vardı ama öğlen sonrası boştum. gezecek kimseyi bulamayınca kalktım burdan bi abiyle (motora binmek istemediği için arabayla gittik) hayatımda ilk defa maça gittim 2-1 yenildi samsun. bidaha da gitmem zaten
ben çağrımı yaptım ama dikkat etmemişler sanırım. halbuki seni de alıp gelseler takılacaktım bu sinop tayfasına.
Valla necati biz yakakent'e geldik sahilde geçende geldiğimiz aynı kahvenin önünde yarım saatten fazla durduk çay içtik sohbet ettik resim çekildik meydandaydık yanı hatta yakakente girerken yanımızdan bir motor geçti senin motora çok benziyordu 2 kişi vardı motorda selam bile verdik o motora ama oralı olmadı dostum bizim geldiğimizden illa haberin olur yanımıza gelirsin diye umduk ama olmadı başka bahara artık ne yapalım can sağlığı olsun
dostum biz necatiyi bulamadıkkı sen çağrı yaptım diyorsun ama karagüllenecati yi de alın yoldan yazından başka yazı göremedim adres veya mekan belirtseydiniz neden gelmeyelim dimi yani
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
öğleden önce işim olmasaydı ben sizi yolda görür takılırdım peşinize.
özellikle necatiyi de alın dememin sebebi daha sonra katılacağımdan, irtibatımız olsun diyeydi.
nasipse birdahaki sefere.
dostum biz necatiyi bulamadıkkı sen çağrı yaptım diyorsun ama karagüllenecati yi de alın yoldan yazından başka yazı göremedim adres veya mekan belirtseydiniz neden gelmeyelim dimi yani [/QUOTE]
arkadaşlar yakakente gelmeden ilk köprüyü bilirsiniz herhalde tabi sinop dan gelirken ilk köprüden sola dönün limana girer o yol girişden 150 mt kadar ilerde sağ tarafda market var( bizim market) ben ordayım daima ayrıca yakakentte kime sorsanız söylerler beni zorluk çekmezsiniz adres konusunda 6 mayısda bizim hıdırellez şenlikleri vardı işler yoğun malum çıkamayabilirdim ama birdahaki sefere bir aksilik olmazsa organize ederiz yine burdan çıkarız dolaşırız sevgiyle kalın
mustafa nasılsın senin teli kaybettim demeyeceğim ama istanbulda telefonun üzerinden araba geçti numaralar gitti telefon numaranı öğrenebilirmiyim tekrar aliyle görüşecektik zamanım olmadı ayıp oldu ona karşıda fazerle takas düşünüyorduk belki bilgin vardır
organizasyonlarda buLunamamak kadar kötü bişi yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yapmayın yahu. Adam twister'i değiştirip ER6 alalı bile neredeyse 1 yıl olacak.
selamlar samsun mt. bu gun saat 12 gibi samsuna gelmek için yola cıkıcam. orada toplu olarak oturdugunuz takıldıgınız bır yer varmı. yarın benden baska 4 arkadasım daha gelecek motorlarıyla. Buraya yazın musaıt olyrsanız bulusalım. rüzgarınız bol ola...
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
3 chopper, bir cross samsuna geliyoruz yarın hava inşallah güzel olur
arkadaşlar uzun zamandır girmedim siteye inan yeni görüyorum yazdıklarınızı keşke daha önce görebilme şansım olsaydı ben merkezde değilim ama sizin yolunuzun üzerindeyim en azından tanışma fırsatımız olurdu herneyse başka bir zamana kaldı artık bizde düşünüyoruz bu hafta sonu sinopa gelmeyi gelebilirsek sizlere yazarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)