samsundan ali durmaz usta nın cep telefonu gerekiyor arkadaşlar
motorcu ali durmaz..
samsundan ali durmaz usta nın cep telefonu gerekiyor arkadaşlar
motorcu ali durmaz..
Selamün aleyküm arkadaşlar kısmetse 20 mayısta Artvin'den yola çıkıyoruz Samsun Motosiklet festivaline...
Sayfa terkedilmiş anlaşılan Samsundan kimse yok mu bu sitede?
arkadaşlar samsunda nerden kask alabilirm ve hangi markaları satıyorlar bilen var mı
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
Selam arkadaşlar.Samsun da yaşıyorum.Ben de bu siteye yeni üye oldum.2006 yılından beri motorsiklet kullanıyorum.Fakat benimkisi bir ulaşım amaçlıydı.Şimdi ise tamamiyle bir tutkuya dönüştü.Eski motorumu(cup 100 lük)sattım ve yeni bir motor almak için çok araştırma yaptım.En sonunda da honda cbf 150 almaya karar verdim.Geçen hafta buradaki bayiye(nasıl bir bayi olduklarını hala daha anlayamadım ama mecburiyetten) siparişimi verdim.Bana ağustosun ilk haftası elimizde olur gibi pek de net olmayan bir cevap verdiler.Geçen bir arkadaşımla yolumuz üzeri bir uğradık.C.tesi gelebileceğini söylediler.Yapacak bir şey yok ,beklemedeyim...Her türlü tanışma,arkadaşlık,dostluk ortamlarında buluşmak dileğiyle...
SLM , MOTORSİKLETLİLER CAMİASI, NASILSINIZ. HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM.
@regayov ben de amasyalıyım. 3.000 km de gri cbf im var. yaklaşık 4 ay oldu alalı geçen hafta samsuna götürdüm 3.000 bakımı için. almayı düşünürsen özelden mesaj atıver. sahibinden.com da yok henüz satışa çıkarmadım
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Alakan için tşk ederim ama bugün motorumu teslim aldım.2.el düşünmedim.Görüşmek üzere...
rica ederim.hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
tşk ederim seninde...
Herkese selam
ben sitenize yeni üye oldum samsunda ki org. haberim olmasını isterim...
syg...
samsunlu arkadaşlar sizlerle tanışmak isterim
Slm ben samsun vezirköprü den Emre ATICI samsundan gezi için vezirköprü ye gelmek isteyen arkadaşlar olursa gezdirrim yardımcı olurmm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Slm ben samsun vezirköprü den Emre ATICI samsundan gezi için vezirköprü ye gelmek isteyen arkadaşlar olursa gezdirrim yardımcı olurmm
Samsun uyuyor galiba kimseler var mı ?
Selam arkadaşlar ismim Cem 17 yaşındayım Mondial 125 Mg Classic Kullanıyorum . Canlandıralım biraz Samsun MT yi
Samsun daki MT lilere bir işim düşebilir belki
Toplu bir sürüş gibi ilerleyen zamanlarda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
samsunda yantur ve sağlam ticaretten başka büyük motorsiklet aksesuar yedek parça satan dükkanlar varmı
selamlar, kastamonu'da bir hyosung gtr 650 var, bana yardımcı olabilecek arkadaş var midur?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)