Yok abi yok; Karadeniz Olarak motor kültürü yok bizde !
Yok abi yok; Karadeniz Olarak motor kültürü yok bizde !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben samsun da öğrenciyim,motosiklet ehliyeti almayı düşünüyorum.sürücü kursu tavsiye edebilir misiniz?
bir zamanlar tanrıya karşı işlenen günah en büyük günahtı,ama tanrı öldü,onunla birlikte öldü o günahkarlar da.
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ama yaklaşık bir aydır formu inceliyorum çok güzel bir site
selam samsunlular artık aranızdayım.Haftsonu gezilerde bende warım kışla55
bizim bir grup arkadaşlar(YBR SAMSUN55) var yaklaşık 12 ybr 125 sizleride bekleriz
İstanbuldan samsuna bir yolculuk planı var kafamda yakın tarihte...
Acaba harcayacağım ortlama benzin lt'sini ve yol süresini söyleyebilirseniz ve en uygun yol güzergâhını tarih edip 1 gün için konaklayabileceğim makul fiyata otel önerisinde bulunursanız sevinirim..
Motorum S&T GT 250 Comet
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Yaklaşık 800 km.. motorla hiç ist. gelmedim. Ama arabayla 8 saat gibi bir sürede rahatlıkla gelinebiliyor.Samsum kurupelitte otel Omtel var orada rahatlıkla konaklıyabilirsiniz(.Kime sorsanız gösterir) Yol güzergahı olarak İstanbuldan ankarayı sürekli olarak takip edin. Bir süre sonra yol Samsun olarak ayrılcaktır.
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
selam millet bende Samsun Bafralıyım bu ist den sumsuna gezi fena olmazda zaman ve maddiyatı ayarlamak mesele
semih kardeş sen arabayla ortalama kaç kilometre hızla gittin bir bilgi verirsen sevinirim
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
http://www.sahibinden.com/acil!!!_20...XQQdisplayitem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
SATILIK KYMCO VENOX --- 2006 MODEL ---
http://www.sahibinden.com/acil!!!_20...XQQdisplayitem
annem kendisine kask almış ama vaz geçmiş onun yerine bana kask mont alacak.zaten kadını kandırmışlar.250 tl ye almış nexx üzerinde üzerinde çiçek resimleri var.yardım.
arkadaslar;
sarı gt250r ı bilen var mı aranızda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Turuncuyu da ben bilmem Sarı nın ilanı var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çakalaz kardeş kaça aldın motoru, hayırlı olsun Allah kazasız, belasız vede cezasız sürüşler nasip etsin. REsim bekliyoruz artık
@ Mavibuz;
Hangi Motordan bahsediyorsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şimdiki 600f
abi hani arabayla giderken camdan kafayı çıkartıp resim çekinecektin bekliyoruz o resimleri
slm arkadaşlar ben çarşambalıyım. ist yaşıyorum allah izin verirse en kısa zamanda motorumlada geleceğim samsuna sattım motorumu şimdi bu aylarda alacağım fakat ne alacağım karar verme aşamasındayım resimleri ekleyen arkadaşa cok tesekkurler harikulade
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)