aga isim belli işte ramcoo=ramazan , ayrıca kuba'ya hurda diyosun seni esefle kınıyorum
aga isim belli işte ramcoo=ramazan , ayrıca kuba'ya hurda diyosun seni esefle kınıyorum
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
Ramço'cum çin malı görmek istesem kalkıp ta istanbula gitmem efe motora giderim ayrıca her hurda değersiz değildir. benim de ilk motorum bisan-lifan 100'dü ama 2009da ybr alınca hurdaya bindiğimi anladım. ancaak hiç yoktan iyidir
M.erkut, ismin Mehmet sanırım şimdi istediğin yere gideriz ancak önce bir tanışmak gerekli. Öyle pat diye uzun yolculuk mu olur bu arada edremit motosiklet klübüyle takılmıyor musunuz? ehliyetin var mı?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
özgür bana hafta sonları için kiralık motor bulalım ya
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
89 model Satılık Doğan ufak motosikletle takas vardır ilgilenenler özelden mesaj atsın
hacı havalar da ısındı yarın bişeyler yapsak ya
kimler gelir. musait olupta gelmeyenin tekeri patlasın
cine de oturur tanısır kaynasırız ha
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
en kısa zamanda goprusmek dilegiyle olmadı bi kac motor biz geliriz edremite
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
onumuzdeki pazatesi edremite kim gelir ????
bi organizasyon yapalım artık.. gelmek isteyenler vburaya yazsın.
yazmayanın canı sagolsun.
yarın akşam mı? arkadaşlar olabilir aslında ama ben okuldan 8 gibi çıkıyorum
edremite gelemem üni öğrencisiyim ve vizeler başlayacak. ancak oturup muhabbet edebiliriz, 2-3 kişi 1 ya da 2 motor olarak katılabilirim
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Eğer ehliyetim olsaydı gelirdim. Ben 4 tekerciydim ama motora alıştıktan sonra arabayla uğraşmazoldum yakıtı bakım masrafı vs cabası. A2'yi önce alsaymışım iyi olacakmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Hangi fakültedesiniz? Ben 1. sınıf tarih okuyorum.
hareketlenmiş balıkesir
var mı yakında bir buluşma falangeçen pazarki motocrossa giden var mı
Balıkesir/Edremitteyim hafta sonları olursa gelebiliriiiimmm balıkesir içi gelirim aslında fark etmez :D A2 olsa daha geniş olurda şimdilik bu kadar
ohh ohh balıkesir MT canlanmış sankiii
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
kimsecikte cıt yok e
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)