Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

[Balıkesir - MT]

REKLAM ALANI
    barbar74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125r
    selam arkadaslarben de yeni üye oldum. hepinizle tek tek tanısmak isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------

yakın zamanlarda bulusma düsünene var mii??
    nisanda askere gidecem de bi kac motoru bi arada gormek güzel olacaktır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

bi pzartesi susurluka kahvaltıya gidilebilir. katılmak isteyen olursa ben hep burada oolacagım bundan sonra
    (pazartesi cunku adres dersane
    ( sadece p. tesi tatil var da ondan:( ))
    motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    cbr 125r
    alooooooooooooooooooooo
    bi allahın kulu yok mu balıkesirin bu kadar ölü oldugunu bilmezdim.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    balıkesir topiği ölü. kimse toplantı çağrılarıma cevap vermedi, ben de artık ne buluşturmak için ne de buluşmak için çabalıyorum. boşuna haykırma
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    ben varım ama motor yok ;d
    malesef pek takılan olmuyo siteye

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaslar bende balikesirdeyim tvs apache motorum var baska tvs kullanan var m

Motosikleti
    SYM GTS 250 i evo
    Gecen yaz gelmistim.yesillide filan durdum biraz.

Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    Alıntı cevdet82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecen yaz gelmistim.yesillide filan durdum biraz.
    balıkesirimiz güzeldir

Motosikleti
    Kawasaki ER-6F (2011) - Yamaha Cygnus L (2015)
    Selamunaleykûm cümleten. Siyah Mondial SFC 100 Snappy X'i gri GDR kaskla süren birini gördüyseniz o benimdir.
    @barbar74 ehliyetim olsaydı tamam diyecektim ama 1200 küsur km'dir ehliyetsiz biniyorum; daha riske girmek istemiyorum (3 aydır sürmüyorum). Sınav 14 Nisan'da.
    @ozgurakman LS2 kasklı eski kasa mavi YBR'li birini görmüştüm yazın. Yalnız arkadaki bagaj yoktu sanırım.

Motosikleti
    cbr 125r
    topic hareketlenmiş biraz artıkk bi bulusma ayarlariz olamaz mi???

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Alıntı BlackBaron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamunaleykûm cümleten. Siyah Mondial SFC 100 Snappy X'i gri GDR kaskla süren birini gördüyseniz o benimdir.
    @barbar74 ehliyetim olsaydı tamam diyecektim ama 1200 küsur km'dir ehliyetsiz biniyorum; daha riske girmek istemiyorum (3 aydır sürmüyorum). Sınav 14 Nisan'da.
    @ozgurakman LS2 kasklı eski kasa mavi YBR'li birini görmüştüm yazın. Yalnız arkadaki bagaj yoktu sanırım.
    biz seni araya sıkıstırırız maksat yanyana bi kac motor olsun yeter bana

Motosikleti
    bende ls2 var ama önünde SHOEI yazıyor ve mat beyaz doğrudur. bu arada bende artık füme 2012 ybr 125 var. arkada 50 lt shad var... fuardan sonra Allah'ın izniyle de değişicek kaskım

Motosikleti
    Alıntı barbar74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topic hareketlenmiş biraz artıkk bi bulusma ayarlariz olamaz mi???

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

biz seni araya sıkıstırırız maksat yanyana bi kac motor olsun yeter bana
    Sağolasın Yalnız motosikletle gelmeyi tercih ederim; artçılığa alışmadım çünkü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ls2 var ama önünde SHOEI yazıyor ve mat beyaz doğrudur. bu arada bende artık füme 2012 ybr 125 var. arkada 50 lt shad var... fuardan sonra Allah'ın izniyle de değişicek kaskım
    Ben de şuanki motorumu satıp değiştireceğim. YBR'nin sınıfında çok iyi olduğunu biliyorum. Güzel bir motor. Kaskın da şimdiden hayırlı olsun

Motosikleti
    As 200 Gy TAY
    Selam millet

Motosikleti
    cbr 125r
    aleykum selam hos gelmisin

Sağolasın Yalnız motosikletle gelmeyi tercih ederim; artçılığa alışmadım çünkü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Ben de şuanki motorumu satıp değiştireceğim. YBR'nin sınıfında çok iyi olduğunu biliyorum. Güzel bir motor. Kaskın da şimdiden hayırlı olsun
    Ybrye alternatif olarak tvs apachede dusunebilirsin 150 cc

Motosikleti
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybrye alternatif olarak tvs apachede dusunebilirsin 150 cc
    RTR 150'yi araştırdım; fiyatı çok uygun ve internette okuduğuma göre motorunu da Suzuki üretiyormuş. Eğer öyleyse referans müthiş. Yine de fiyatı daha fazla yükselmezse kasımdan beri takip ettiğim CBR 125 R'ı almayı düşünüyorum yaza doğru. Yükselirse de rtr, cbf ya da ybr uygundur.

Motosikleti
    suzuki üretmiyor, tvs ap ayrı bir firma o bir şehir efsanesi yani sadece bir zamanlar ortak işler yapmış suzuki ve tvs
    BlackBaron bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suzuki üretmiyor, tvs ap ayrı bir firma o bir şehir efsanesi yani sadece bir zamanlar ortak işler yapmış suzuki ve tvs
    Öyleyse kusura bakmayın. Hindistan üretimi olduğunu biliyordum ama http://forum.donanimhaber.com/m_36001127/tm.htm sayfanın sona doğru olan yorumdan hareketle yazdım.

Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    değerli arkadaşlar 95 model Şahin arabamızı satıyoruz ilgilenenler özelden mesaj atsın herkese hayırlı aksamlar

Motosikleti
    cbr 125r
    RTR 150'yi araştırdım; fiyatı çok uygun ve internette okuduğuma göre motorunu da Suzuki üretiyormuş. Eğer öyleyse referans müthiş. Yine de fiyatı daha fazla yükselmezse kasımdan beri takip ettiğim CBR 125 R'ı almayı düşünüyorum yaza doğru. Yükselirse de rtr, cbf ya da ybr uygundur.
    suzukiyle tvs cok ayrı firmalar tvs sadece suzukini istedigi bazı parcaları üretiyor o kadar biri hint malı digeri japon arada daglar var
    apache de cok saglam bi mtor ama servis agı cok yaygın omadıgından parca sıkıntısı biraz fazla oluyomus.
    ama motor cok tatlı bişi okadar ki 0-100 km yi 12 sn de
    ve düz yolda 160 akadar hız yani bi cbr dan daha güclü motoru var.(cbr kalitesi aramamak lazım tabi)
    ve titresim cok fazla oldugundan bazen sıkıntı yaratabiliyomus.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

bu pazartesi bulusalım desek kimler gelir???

Tsv suzuki ayri firmalar ama kalite olarak fark yok gibi servis problemi her I'll icin gecerli degil ornegin bursadaki arkadaslar bursayi begenmedikleri icin bandirmaya geliyorlar istanbuldaki surat motorunda iyi oldugunu gidenlerden biliyorum bu sadece benim bildigim servisler yedek parca vs skntisi yok ayrica her parcasi orjinal yani yan sanayi yok motorun istesende istemesende orjinal kaliyorbu ara bir sehir efsanesi daha var ki oda titresim ybrden ve cbfden sonra alan yok var apache topiginde ama onlar bile rahatsiz olmadik diyorsa o kadar yoktur bu ara motor tek silindir oldugu icin tek silindir olanlarn hepsinde olur yani yakit konusuna gelince ben bir dopayla 400 km yaptm. Motor daha 400 kmde ve daha 3 cizgi var bakalim ne kadar daha gidicek tek sorun yasayacagini sey lastik yani orjinalleri berbat ama kac aydir bir lastik bulamadm ne buarada nede bursada metzeler michelin veya pirelli bakiyorum artk istanbul ve izmire gitmeyi dusunuyorum son care

35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler