öncelikle herkese merhaba balıkesirli arkadaşları buraya bekliyorum
öncelikle herkese merhaba balıkesirli arkadaşları buraya bekliyorum
Ybr
10 xx xxx
mısafır kabul edermısınız?>???
Yeni yine yeniden
Seco@YBR,Proleter merhaba.bi çay içelim oturup görüşelim.Güzel Balıkesir'in güzel insanları.Sağlıcakla kalın
BOZKURT
KUBA 150-25
tabi arkadaşlar niye olmasın, mayıs gibi kazdağı ayvalık şeytan sofrası oralara gitmeyi planlıyoruz bi arkadaş daha var ben ybr 125 ile hazırım bozkurt merkezdenmisin???
Ybr
10 xx xxx
geldiğin zaman müsait olursam seve seve karşılarım bende mersine gelmeyi çok istiyorumokan4037 adlı üyeden alıntı
Ybr
10 xx xxx
Evet Bahçelievler Otobüs son durağı yanındayım.Sağlıcakla kal.
BOZKURT
KUBA 150-25
ben dün tek başıma sındırgıya gidip geldim daha sorna diğer motorcu arkadaşlarla buluşup 3 ybr 1 mondial 150 kn pamukçuya gittik bir kaç tane fotoğraf çektim koyarım yakında
Ybr
10 xx xxx
xxxxxxxxxxx
Arkadaşlar Belıkesir'liyim ama görev gereği Adana'dayım. Sizlerle tanışmayı çok isterim. Kısmet olursa Balıkesir'e geldiğimde görüşebiliriz.
hoşgeldiniz arkadaşlar
Ybr
10 xx xxx
sealam ben de gönendeyim ,wuxi 150cc scooterım var ..bozkurt la tanıştık zaten
arkadaşlar bende megatıp da çalışıyorum çay içip tanışmaya beklerim.Ayrıca motorumu büyütmek için satıyorum hemşolarımdanda ilgilenen olursa ilan vermiştim buyurun:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10304
oyun bozanlık yok bizde 125 likler varken cbr 125 de güzel motosiklet
Ybr
10 xx xxx
bandırmalılar ı kabul ediyor musunuz?
Ducatista:)
seco@ybr, oyun bozanlık değil kardeş ayıp ettin biz cc yükseltsekde haddimizi biliriz.
helal be işte bu :D en yakın bi zamanda bi topalntı düzenleyelimPrOleTeR adlı üyeden alıntı
Ybr
10 xx xxx
Arkadaşlar,İmail adresim:bozkurt0043@hotmail.com Buluşma ve programlar için veya herhangi birşey için beklerim.Hepiniz motorcu değilmisiniz,Allah sizi!!!!Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
valla balıkesır gorunce hemen tıkladım balıkesırlı arkadasları gormek cok guzel oldu ben cbr ı olan arkadası tanıyorum daha oncede gordum motorunu .. yaz gelıyo yıne dısarı cıkmaya baslarız carsıda falan cok denk gelırız ben yenı motor aldım mutlaka gorursunuz ısmım yiğit gorunce hemen durdurun hatırlatın motordan tanırsınız yoncadakı ramzey bayıyıınden alacagım aynı cbr 125 benzıyor tanısmak ısterım bız zaten bır kac arkadasız yazları her haftasonu sahıle kacıyoruz motorlarla bu sene allah nasıp ederse bır canakkale flan da dusunuyoruz havalar ıyı gıderse .. valla hemsolar alorak hep beraber gıtmek ısterım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)