wayyyy bileder nerlerdesiniz siz yaa. istanbuldan selamlar. bidaki iznime motorla gelmeyi düşünüyorum inşAllah.
istanbula gelirsenizde her zaman ulaşabilirsinizde.Tekeriniz düz bassın inşaAllah
wayyyy bileder nerlerdesiniz siz yaa. istanbuldan selamlar. bidaki iznime motorla gelmeyi düşünüyorum inşAllah.
istanbula gelirsenizde her zaman ulaşabilirsinizde.Tekeriniz düz bassın inşaAllah
Balıkesir mt uyuyor anlaşılan pazar günleri balıkesir asfaltı motor akıyor demekki foruma takılan az kişi var. Bende Bandırmadayım biliyorsunuz haftasonları yollardayız. Malum önümüz artık yaz ve sezon açıldı. Fakat sayfayı çok boş bırakmışız arkadaşlar CANLANINNNNNN
Beyler ben balıkesire yeni taşındım buralarda mondial yedek parçacı varmı birde güzel bir usta acaba ?
var mı haftasonu gazlayan?
Ben de bekliyorum halen, iki yakayı bir araya getirip alamadım daha motor
Selamlar arkadaşlar. Balıkesirli olup "on riders" üyesi olmayan arkadaşlar ile tanışalım mı?
Whatsapp grubu varsa beni de alabilir misiniz?
Karesi den motor alcağım yardım edecek arkadaşları beklerim (cbr 125) 5074765780
Eylul Gibide Bi Tur Yapalım
hocam herkese kolay gelsin balıkesir de bildiğiniz güvendiğiniz bir motor ustası ekspertiz var mı bu hafta içi motor alıyorum alırken motordan anlayan bi hocam gelirse çok memnun olurum
Tam bir senedir hareket olmamış nerde bu balıkesirliler arkadaşlar
Selamlar herkese 👋
selam
Balıkesirden herkese meraba arkadaşlar. Ben bu foruma yeni katılanlardanım. 25 yıl ara verdikten sonra tekrar Scooter kullanmaya başlayan bir Emekli öğretmenim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)