18 kasim cumartesi AYVALIK GEZISINE gelen var mi? biz izmir grubu orda olacagiz...
gorusmek dilegiyle,
18 kasim cumartesi AYVALIK GEZISINE gelen var mi? biz izmir grubu orda olacagiz...
gorusmek dilegiyle,
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
alti sene önce altinoluktan yazlik aldim ve cok seviyorum yörelerinizi sürekli gidip geiyorum yazin görüsürüz umarim bmv r 1150 rt li birini görürseniz iste o adam benim adim ali kazasiz günler diliyorum kardeslerim
arkadaşlar hafta sonu susurlukta kross yarışları var biz buradan balıkesir merkezden 3 - 5 motor çıkmayı planlıyoruz katılmak isteyenler haber versin pazar güğnü gideceğiz
Ybr
10 xx xxx
ben bandırmadan topici görür görmez intikal ettim aranıza katılmak isteyiremm
selam gençlik ben gelmiş geç miş en hızlı motorcu JET YAMAZAKİ ulaşmak isteyenler için yamazaki887@hotmail.com
ben dursunbeyden balıkesir mt slm lar. organizasyonlarınızı takip ediyorum katılırız bir gün inş.bütün hemşolarıma saygılar DURSUNKÖYDEN))))))))
Selam arkadaşlar. Balıkesirliler pek internetle uğraşmıyor galiba edremit grubundan 18 Mart çanakkale şehitleri anma günü katılmak isteyenler biz edremit grubu olarak 10-15 motor arası yükleneceğiz bilginiz olsun
selamun aleykum motor dünyasının insanları! ben balıkesirden ayarsız belki görmüşsünüzdür şu ön tekeri eskitmeyen çocuk balıkesir görünce hemen tıkladım bizim topraklar bu netle fazla ilgilenmiyo ama burda toplanalım tanısalım geziler düzenleyelim isterim su an ayvalıktayım gelmek isterseniz beklerim.. kazasız belasız motorlu günler dilerim..
ayarsiz, sen ilk once okulunu bitir sonra gezersin neyse hizlanacak bu balikesir grubu, sende varsin artik neyse yarin Ayvalıkta bulusalim., konusalim biraz... belki edremit ve havrana gideriz pazar gunu....
ayip ettin kardesim geliyor fotolar, atla gel yaa, ne var sanki, maceraya acık ol biraz, ben 2 senelik okulu ortam muhabbetine 4 sene de bitirdim hem de hic pisman olmadim...
camlık-sarımsaklı arası
ne zaman istersen bulusuruz yeter ki onceden haber ver, Ankara sarmaz seni fazla kış zamani...bu arada burasi kalabaliklasiyor ona gore, her yerde cross gormeye basladim
hayirlisi olsun satmak istiyordun, en kisa zamanda hallolur insallah...
selamlarr aklı ankaradan ,ama yüreği erdekten bir motorcu parçasıyım
her yaz ve tatillerde erdekte yimm.. ama bu yazz marmara adası tümüyle dolaşmayı planlıyorum..motorum skyteam sm 200
benide aranıza alırmısınız? ..
dur kurcalama birilerinin arasına sıkışırım ben
balıkesirlilerr le bir tanışmak maksatlıı konuya daldımm..
arkadaşlar merhaba
online olan yokmu bende varım balıkesirde mondial 125 kt
Balıkesir merkezden tek benmi varım 18 mart Çanakkale ye Şehitlerimizi anmaya giden hadi arkadaşlar Balıkesir merkez uyanın artık hem balıkesirden kalkan bi organizasyon yapmamız gerekiyor diğer illerden gelip Balıkesirde buluşacak arkadaşlarımızda olabilir onlarada yardımcı oluruz hem. Selam ve saygılar
Çanakkale gezisine edremit'ten gidecek arkadaş çok var Eğer edremit'te buluşulursa hep beraber yola çıkarız
ayrıca ayvalık ve Cunda adası hakkındaki yorumlarınızı da okudum bundan 1-2 hafta kadar önce bende bir Cunda yapayım dedim banan 226 milyon TL ye patladı. Gömeç ilçesinden aşşağıya doğru sallanırken RADARı görmememişim radar 226 YTL geçirdi ödeyeceğiz mecburen.... Bu sebeple Cunda deyince içim bir hoş oluyor herhalde bir müddet Cunda ve Ayvlalık yapmam herhalde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)