Bandırma' dan saygı ve sevgiler müsait oldukça yapılan her etkinlikte yer alabilirim günü birlik yada hafta sonu bir araya gelerek kamp kurmak isteyen arkadaşlar ile de yollarımız kesişebilir. Adım Demir bu arada.
Cümleten Allah'a emanet.
Bandırma' dan saygı ve sevgiler müsait oldukça yapılan her etkinlikte yer alabilirim günü birlik yada hafta sonu bir araya gelerek kamp kurmak isteyen arkadaşlar ile de yollarımız kesişebilir. Adım Demir bu arada.
Cümleten Allah'a emanet.
Demir kardeşim bende bandırmadayım.çözüm bigisayarın sahibiyim.beklerim.kapıdağ için gidebiliriz.
MT09 Tracer ı olan arkadaş varmı
Balıkesir uykuda kimse yok gibi.hadi bir kapıdağ turu yapalım bandırma motorcuları
Balıkesir Edremit'ten saygılar sevgiler. Bende bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum. Birkaç gün içinde 2. el rks titanic 150 alacağım. bu motordan bizim iklim şartlarında kullanan varmı aramızda. tavsiye edermisiniz. daha önce scooter kullanıyordum. vitesli ilk motorum olacak.
Bandırma'dan selamlar. Henüz motorum yok ancak en yakın zamanda aranıza katılacağım. Başlangıç olarak pulsar 150ns düşünüyorum. Henüz araştırma aşamasındayım. Tekeriniz düz bassın.
Abiler merhaba. Tatilde 2 ay icin Balikesir/Akcay'dayim. Motorum Keeway SuperShadow 250. Bulusmalara vs. Gelmeyi isterim. Whatsapp grubu varsa alirsaniz sevinirim.
selamın aleyküm konuyu hortlatıyım nerlerdesınız hayrlı aksamlar
Balıkesirden az kişi varmış forumda. Yeni fark ettim bölümü.
Xmax 250 kullanıyorum. Etkinlik olursa hafta içi akşamları ve hafta sonu katılabilirim.
Balıkesir Karesideyim. Merkez.
genelde çınar altındayz aksamlari
Çınar altına bende geliyorum. Ortadaki motorcuların park alanı oluyor. Orayamı park ediyorsunuz sizde.
aslında park alani felan değil ama herkes oraya park ettiği için polis zabıta da bisi demiyor
Balıkesirli arkadaşlar. Sezonu kapattınız mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)