balıkesirde kamp yapılacak ve gezip görmeye değer nereleri önerirsiniz arkadaşlar otostopla gezmeyi düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı? şuan gitmeyi düşündüğüm yerler sarımsaklı plajı ayvalık cunda altınoluk
balıkesirde kamp yapılacak ve gezip görmeye değer nereleri önerirsiniz arkadaşlar otostopla gezmeyi düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı? şuan gitmeyi düşündüğüm yerler sarımsaklı plajı ayvalık cunda altınoluk
Bandırma'dan Suzuki Inazuma 250F ile selamlar.
Balıkesirliler(merkez) Dikkat
Motorlarınızı mutlaka zincirleyin. Bir tanıdığımın motoru calındı. Dolaşılıp bir yerde yakıp bırakmışlar. Eski bir motordu. Bu yakma olayı tek değilmiş başka da olmuş.
Bilgilerinize
Kötü komşu adamı mal sahibi yapar
Kötü servis adamı motor ustası yapar
Bandırma'dan selamlar. Arkadaşlar hepimiz nasıl çalışarak alın terimizle gıdım gıdım biriktirip motorumuzu alıyoruz biliyorsunuz? Kimseye al sana ehliyet al sana motor diye verilmiyor. Ondan sonra da elin hırsızı gelip babasının bostan tarlasına dalar gibi alıp götürüyor. Polis motoru buluyor paramparça olmuş heryeri kırılmış sökülmüş hatta yakılmış, başkasına satılmış vs.. sonuç; 3 gün sonra elini kolunu sallaya sallaya geziniyor. Yani bizim malımızın devletin gözünde bir değeri yok. Genelliklede çalınan bulunmuyor. 91 den beri motor kullanıyorum hiç çaldırmadım ama çok kez denendi. Hepsinde beni kurtaran şey ya kapalı yerde tutmam oldu yada arka tekerleğine kalın zincir ve sağlam bir kilit vurmam oldu. Şimdi alarm, disk kilitleri gibi birçok koruma yöntemi var. motorun fiyatını düşünürsek kilitin fiyatı devede kulak kalıyor. O nedenle üşenmeden kitleyelim kardeşim. Ben bunları duyunca kendi motorum çalınmış gibi üzülüyorum. Benim sokakta 4 günlük sıfır mondial zone 180 çaldırlar. karı koca biriktirip aldılar. Hala haber yok. Akhisarda bir kamyon kasası motor yakalandı. Erdek' te çalıntı motor kaynıyor. Dikkat etmeliyiz.
Arkadaşlar merhaba, kismet olursa bu hafta bir f650gs almak için Balıkesir e gelecegiz.
bize yol gosterecek, büyük motorlarla ilgilenen bir usta tavsiye edecek olan var mi?
benim numaram kardeşim. sitede herkes motor konusu olmak şartıyla herkes arayabilir. Yalnız bu bmw neden tercih ettiniz biraz konuyu açarsanız iyi olur. Bu ayrıntı çok önemli keza tercih ettiğiniz modelin parça ve bakım maliyeti çok fazla yüksektir.Şimdiden hayırlı olsun.
MAŞALLAH Balıkesirli motorcular forumun selasını vermişler anlaşılan 1 haftadır benden başka kimse girmemiş mi. Pazar günü için meteroloji yağış vermedi bakalım yarın hava nasıl olacak. Ben öğlen saatlerinde Erdek-Ocaklar gezisine çıkmayı planlıyorum herkesi beklerim selamlar.
merkezden RKS TITANIC 150, SELAMLAR.
SİZDE NERDE OTURUYSUNUZ BEYCİVAN BEY,
Burhaniyeden selamlar, KTM DUKE200
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)