Merhaba Arkadaşlar Bu hafta Pazar Günü Gönene Geliyoruz Bize Yardımcı Olabilecek Arkdaşlar Varsa Gezilecek Yerleri Gösterecek Arkdaşlar Varmı Acaba
16 Eylül 2012 pazar Ögle Gibi Orada Olacaz .... Bursa MT
Merhaba Arkadaşlar Bu hafta Pazar Günü Gönene Geliyoruz Bize Yardımcı Olabilecek Arkdaşlar Varsa Gezilecek Yerleri Gösterecek Arkdaşlar Varmı Acaba
16 Eylül 2012 pazar Ögle Gibi Orada Olacaz .... Bursa MT
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
@blue_dolunay Çok fazla Gönen'de gezmişliğim yok ama arkadaşlarla konuşup bir kaç gün içinde cevap veririm.
eylulun 26 sında okudum ya bu msj ı agustosum oralarda gectı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:49 ----------
karapurceklı arkadas cok yakınız gezılerde beraber cıkabılrız ne dersın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
[QUOTE=blue_aadolunay;2804081]Şimdiden teşekkürler sizleride bekleriz hem gezmiş hemde tanışmış oluruz musait olursanız [/QUOT eylul 29 c.tesi m.kemalpaşa gezısıne katılıyormusunuz sızde.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Selam Arkadaşlar...
Balıkesirde ikamet ediyorum,aslen eskişehirliyim.
2011 motoran sport 125 cc kullanıyorum.daha önce scooter tecrübem oldu.manuel şanzumana yeni geçtim.Tecrübelerinizden,arkadaşlığınızdan yararlanmak ve aranıza katılmak isterim.
Herkese saygılar...
sa balıkesir tayfası
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
a.s. kamil bey bende artık balkesteyim bir ara buluşma ayarlayalım
naptı leynn
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
selamlar,
su linkteki motoru bilen var mi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kupon-2006-gv-250-dahatemiz-yok.12500-de-114802388/detay
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
abicim karburatorlu olsun niye bilemiyorum cok kanim isindi rengi de hosuma gitti sizin gorme sansiniz olursa rica etsem bi inceleyebilir misiniz motoru cizik vuruk dokuk var mi acaba? kucuk yer balikesir belki denk gelir karsiniza cikar...
insallah hocam aslinda gonlum er5ten yana ama icime sinen butceme uyanini bulamadim..
balıkesirde satılık ybr warmı
arkadaşlar merhaba,
balıkesirden almayı düşündüğüm bir motor var. içinizde gönende ikamet eden var mı acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)